Auto theorie cursus

Theoriepas

Met onze theoriepas kun je onbeperkt naar de avonden om het auto theorie examen te oefenen. Tijdens deze cursusavonden komen verkeersregels, gevaarherkenning en verkeersinzicht aan bod. Maar er is ook genoeg ruimte om vragen te stellen aan de begeleider. De cursusavonden vinden plaats in Barneveld, Varsseveld, Ede én online.

Handig: de theoriepas is onbeperkt geldig voor de theorielessen voor de scooter, auto en motor. Dus, wil je later ook nog een ander rijbewijs halen, bijvoorbeeld voor een motor? Dan kun je je met dezelfde theoriepas ook inschrijven voor deze theorielessen. Een eenmalige investering!

Dagopleiding

In de schoolvakanties zijn er dagopleidingen waarbij je de hele theoriecursus in één dag kunt volgen. Vanaf 1 september betaal je voor de theorie dagopleiding naast de theoriepas een toeslag van € 20,- per dag.

Meer informatie & prijzen

Inschrijven

Hieronder zie je: waar en wanneer een opleiding plaatsvindt en hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Als een opleiding “in overleg” is nemen wij met jou contact op over de opleidingsdatum.

BTH (autotheorie) dagopleiding online Zoom

Locatie Datum Tijd Beschikbare plaatsen
Online 21-10-2021 08:00 - 15:00 12 plaatsen Voeg toe
Online 30-12-2021 08:00 - 15:00 50 plaatsen Voeg toe

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?