Auto theorie cursus

Als je rijlessen gaat volgen om je autorijbewijs te halen, wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk je theorie-examen behalen. Zonder mag je immers nog niet afrijden. Wil je meer kans op slagen of kun jij wel wat ondersteuning gebruiken? Volg dan een auto theorie cursus bij Jaap Speelziek. Aan de voorbereiding zal het dan in ieder geval niet liggen!

Om je auto theorie examen te oefenen heb je twee mogelijkheden, namelijk: een losse theoriepas voor klassikale avonden en een totaalpakket om ook thuis te kunnen oefenen.

Losse theoriepas

Met de losse theoriepas kun je onbeperkt naar de avonden om het auto theorie examen te oefenen. Tijdens deze cursusavonden komen verkeersregels, gevaarherkenning en verkeersinzicht aan bod. Maar er is ook genoeg ruimte om vragen te stellen aan de begeleider. De cursusavonden vinden plaats van 19:00 – 21.30 uur in Barneveld, Aalten en Ede. De beschikbare avonden vind je in kalender onderaan deze pagina.

Handig: de theoriepas is onbeperkt en dus geldig voor alle soorten rijopleidingen. Dus, wil je later ook nog een ander rijbewijs halen, bijvoorbeeld voor een motor? Dan kun je je met dezelfde theoriepas ook inschrijven voor deze theorielessen. Een eenmalige investering!

Totaalpakket auto theorie cursus

Met het totaalpakket om je auto theorie te oefenen zit je gelijk goed. Met dit totaalpakket heb je niet alleen toegang tot de cursusavonden met je theoriepas, maar ontvang je ook het theorieboek B en een online inlogcode om examens te oefenen. Op deze manier kun je dus ook thuis je theorie examen leren. De theoriepas die bij het totaalpakket zit is, net als bij de losse theoriepas, ook geldig voor alle andere rijopleidingen.

Inschrijven

Direct je auto theorie oefenen? Kies hieronder de plaats waar je de cursus zou willen volgen. Bij het afrekenen kun je kiezen uit de losse theoriepas of het totaalpakket.