Autorijschool Aalten

Ben jij op zoek naar een autorijschool in Aalten met enthousiaste en vakkundige instructeurs, een autorijschool in Aalten met een hoog slagingspercentage, een autorijschool waar je al vanaf 16,5 jaar kunt beginnen? Dan is Autorijschool Jaap Speelziek de autorijschool die jij zoekt. We zitten in Barneveld, Ede en in Varsseveld, in de buurt van Aalten dus en komen je graag thuis ophalen.

Daarom kiezen onze leerlingen voor autorijschool Jaap Speelziek

  • Autorijles vanaf 16,5 jaar
  • Hoog slagingspercentage
  • Extra snel je rijbewijs met de compactopleiding
  • Een basis voor een leven lang veilig en met plezier rijden
  • BOVAG Garantie
  • Inzicht in je planning en vordering met onze rijles-app

Autorijschool Jaap Speelziek Aalten

Autorijschool Jaap Speelziek heeft meer dan 35 jaar ervaring als rijschool en heeft momenteel 3 vestigingen, in Barneveld, Ede en Varsseveld. Het doel van alle instructeurs van Jaap Speelziek is om jou snel, veilig en verantwoordelijk de weg op te krijgen.

Meer informatie over het rijbewijs B (auto)

Autorijschool Jaap Speelziek, automaat

Heb jij geen mogelijkheid om zelf te schakelen of rijd je liever in een automaat? Dan hebben wij een speciale rijopleiding voor rijden in een automaat. Als jij je rijexamen hebt afgelegd mag je daarna niet in een schakelauto de weg op. Steeds meer auto’s zijn echter voorzien van een automaat en dit zal in de toekomst verder toenemen.

Meer informatie over het rijbewijs BA (automaat)

Autorijschool Jaap Speelziek, aangepast automaat

Een rijbewijs halen is niet voor iedereen vanzelfsprekend, bijvoorbeeld bij een lichamelijke beperking. Als autorijschool zijn wij er ook voor die mensen en helpen we je graag op weg. Wij beschikken over auto’s waarbij aanpassingen mogelijk zijn, daardoor kunnen we ook rijles aan mensen met een lichamelijke beperking geven.

Meer informatie over het rijbewijs BAA (aangepaste automaat)

Sponsor van:

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!