Sinds 1962

Persoonlijke coaching

Persoonlijke of individuele coaching is voor iedereen die op een effectieve manier naar zichzelf wil kijken. Het is een vorm van persoonlijke begeleiding door een coach.

Over individuele coaching

Individuele coaching (coaching on the job) is van grote waarde wanneer je gedragsverandering en/of prestatieverbeteringen wenst. Het helpt de onderliggende overtuigingen en emoties te onderzoeken en een juiste plek te geven waardoor verandering cq. verbetering op de langere termijn makkelijker en blijvender wordt. Individuele coaching zorgt allereerst voor bewustwording van de eigen rol binnen het team of de afdeling. Het speelt in op de aanwezige dynamiek en hernieuwde energie om te werken aan verbetering. De onderlinge verhouding in de organisatie wordt zichtbaar en individuele drijfveren worden bespreekbaar.

Inschrijven Persoonlijke coaching

Tijdens individuele coaching is het onder andere van belang om duidelijk te maken wat het verschil is tussen een fixed mindset en een groei mindset.

Gedurende het coaching traject kunnen mensen gestimuleerd worden om vanuit een groei mindset iedere dag een betere versie van zichzelf neer te zetten.

Tijdens een individueel coachingstraject komen bijvoorbeeld de volgende items aan bod;

  • Herken signalen van negatieve stress en voorkom dat je uit balans raakt
  • Krijg inzicht in je patronen en overtuigingen
  • Ontdek wat je energie geeft en wat je energie kost
  • Vergroot en behoud jouw persoonlijke kracht
  • Vind je eigen rustpunt in de dynamiek van jouw omgeving

Een Assessment of DISC profiel kan aan de basis staan van een individuele coaching vraag.

Deel deze pagina via
Sinds 1962