Sinds 1962

Training persoonlijke effectiviteit voor managers

Tijdens de training Persoonlijke effectiviteit voor managers krijg je antwoord op vragen als: “Hoe kom ik over op andere mensen?”, “Is mijn gedrag effectief?”, “Wat zijn mijn sterke punten en talenten?”, “Heb ik deze voldoende ontwikkeld en toegepast in mijn functie?”. Dit zijn belangrijke vragen voor elke manager die een beter inzicht wil krijgen in zichzelf, met het doel om beter, sterker en met meer plezier te functioneren. Tijdens de training krijg je te maken met veel zelfanalyses, waaronder een persoonlijkheidstest met een uitgebreid psychologisch profiel. Sluit dit aan bij wat jij zou willen leren? Schrijf je dan direct in!

Doelgroep

Deze training is geschikt voor managers of leidinggevende die met een kritische blik naar zichzelf durven te kijken, op een positieve en opbouwende manier.

Inschrijven Training persoonlijke effectiviteit voor managers

Extra Informatie

Onze aanpak

Volgens onze aanpak begint leren al direct na het inschrijven voor een opleiding. Via ons online platform kun je voorafgaand aan de training al aan de slag met het lesmateriaal en daarbij behorende voorbereidsopdrachten. Onze trainingen zijn erg interactief; er wordt gebruik gemaakt van zelfanalyses, oefeningen, discussies en ervaringsuitwisselingen. Dit maakt dat het leerproces erg persoonlijk en praktijkgericht is. Tijdens de training en na afloop kun je contact onderhouden met jouw medecursisten en de trainer.

Bovendien kun je tot zes weken na de cursus jouw trainer vragen stellen via e-coaching als je hulp nodig hebt bij het toepassen in de praktijk.

Wie is mijn trainer?

De trainers zijn specialisten van hoog niveau, met veel ervaring op het gebied van management en veel kennis en ervaring op het vlak van gedrag, communicatie en persoonlijke coaching van managers.

Inhoud

Tijdens de training komen onderstaande onderwerpen aan bod:

  • Functionele managementrollen
  • Vier management-denkmodellen volgens Quinn
  • Zelfanalyse managementstijl
  • Effectief managementgedrag
  • Gedrag inzichtelijk maken met een Q4 DISC-gedragsanalyse
  • Basisgedrag en aangepast gedrag
  • De manager in conflicten
  • Zelfanalyse conflicthantering
  • Kernkwaliteiten en management-allergieën
  • Op een overtuigende manier je visie presenteren

Sluit dit aan bij jouw leerdoelen? Schrijf je dan direct in.

Inzicht in gedrag

Als onderdeel van de training ga je aan de slag met een uitgebreide Q4 DISC-gedragsanalyse. Zo krijg je op een duidelijke manier inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen.

Resultaat

Tijdens de training staat zelfinzicht en meer begrip en empathie tonen voor het gedrag van anderen centraal. Met een verbeterd zelfinzicht krijg je meer inzicht in effectief gedrag en communicatiemethoden per situatie en soorten communicatie in een organisatie. Om inspiratie op te doen voor een effectieve aanpak in jouw werkomgeving kun je jouw persoonlijke situatie inbrengen.

Deel deze pagina via
Sinds 1962