Sinds 1962

Praktisch leidinggeven op de werkvloer

Jouw vakkennis en doorzettingsvermogen hebben jou een leidinggevende functie opgeleverd. Je bent op dit moment niet alleen verantwoordelijk voor je eigen werkzaamheden, maar ook voor het aansturen van een team. Je hebt echter geen ervaring met leidinggeven, dus je weet nog niet goed hoe je dit kan aanpakken. Ben jij daarom op zoek naar een training waarin je gericht werkt aan het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden? Dan is de training Praktisch leidinggeven op de werkvloer dé ideale training voor jou! Naast leiderschapsvaardigheden, leer je delegeren, stimuleren en communiceren.

Doelgroep

De training Praktisch leidinggeven op de werkvloer is ideaal voor mensen die hun eerste stappen zetten of net gezet hebben richting een leidinggevende functie. Je hebt nog geen ervaring met leiderschap en bent daarom op zoek naar een manier om de benodigde vaardigheden te ontwikkelen en aan te scherpen.

Inschrijven Praktisch leidinggeven op de werkvloer

Extra Informatie

Onze aanpak

Leren gaat volgens ons verder dan de theorie in het leslokaal. Wij hebben voor al onze deelnemers een online leerplatform ontwikkeld waarop ze onmiddellijk na de inschrijving toegang hebben tot het lesmateriaal en direct aan de slag kunnen met een voorbereidingsopdracht. Tijdens de training is er veel ruimte voor interactie met zowel de trainer als de andere deelnemers. Wij maken de training bovendien zo persoonlijk en praktijkgericht mogelijk met zelfanalyses, oefeningen, discussies en ervaringsuitwisselingen.

Altijd-door garantie

Goed nieuws! De training Praktisch leidinggeven op de werkvloer heeft een altijd-door garantie. Dit betekent dat deze training hoe dan ook door gaat, mits het minimum aantal deelnemers is bereikt.

Wie is mijn trainer?

Onze trainers zijn vakspecialisten . Bovendien weten zij jou als geen ander een interessante training te geven waarin ze hun kennis vertalen naar handvatten die jij kunt toepassen in het werkveld.

Inhoud

Tijdens de training Praktisch leidinggeven op de werkvloer komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Medewerkers op hun gedrag aanspreken en corrigeren
  • Doelgerichte en heldere communicatie
  • Q4 DISC-gedragsanalyse: inzicht in je eigen gedrag en dat van je medewerkers
  • Flexibel hanteren van verschillende stijlen van leidinggeven
  • Medewerkers motiveren
  • Omgaan met conflicten en emoties
  • Situatiegericht leidinggeven

Resultaat

Deze training draait om het praktisch leidinggeven aan mensen uit de praktijk. Aan de hand van communicatietechnieken leer je om jouw medewerkers taakgericht en mensgericht aan te sturen, waardoor je hen blijft motiveren en stimuleren. Na het volgen van deze training ben jij in staat om het verantwoordelijkheidsgevoel van jouw medewerkers te vergroten, zodat hun zelfdenkend en probleemoplossend vermogen gestimuleerd wordt.

Deel deze pagina via
Sinds 1962