Coronamaatregelen

Update: 25 maart 2020

De meest recente maatregelen van de Rijksoverheid hebben als gevolg dat wij genoodzaakt zijn om alle praktijklessen tot 6 april te staken. Alle planningen zijn/worden door de kantoormedewerkers geannuleerd.

Het is een vervelende beslissing, maar de veiligheid van onze leerlingen en medewerkers staat voorop. Wij volgen nauwlettend instanties als de Nederlandse overheid, de RIVM en het CBR voor verdere beslissingen.

Ons kantoor blijft geopend in deze periode, dus mochten er vragen zijn neem dan gerust contact met ons op.

Let goed op jezelf en blijf gezond!

CBR

Het CBR annuleert tot en met tenminste 6 april alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen, rijtesten en cursussen (alcohol en verantwoord rijgedrag). Dit geldt ook voor alle beroepsexamens en de registratie van nascholingscursussen (onder andere code 95). Daarmee verlengt het CBR het eerder genomen besluit met een week en sluit zo aan het de rijksbrede termijn.

Heb je een rijexamen, tussentijdse toets of medische rijtest gepland staan? Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Cursussen Nascholing Code 95 geannuleerd

Door het besluit om scholen te sluiten, worden de nascholingscursussen voor beroepschauffeurs niet meer geregistreerd. Dit betekent dat de gevolgde cursussen vanaf 17 maart niet meetellen voor de Code 95. Dit geldt in ieder geval tot en met 6 april. Wij houden je op de hoogte over eventuele wijzigingen en verplaatsen je cursus kosteloos.

Geldigheid theoriecertificaat

Als het theoriecertificaat is verlopen op het moment dat het uitgestelde rijexamen wordt afgenomen mag de kandidaat met dit verlopen certificaat rijexamen doen. Voor nu verlengt het CBR de geldigheid van het theoriecertificaat met vier weken. Die gaan in vanaf het moment dat het CBR weer rijexamens gaat afnemen.

Jouw en onze gezondheid staat voorop

Vanwege de aangescherpte regelgeving van het RIVM inzake het coronavirus willen wij je vragen de onderstaande aanbevelingen door te nemen en op te volgen bij het bezoek aan Jaap Speelziek Opleidingen.
• Op dit moment schudden wij GEEN handen;
• Wil je bij binnenkomst en bij vertrek uw handen wassen? Je kunt indien gewenst gebruik maken van de aanwezige ontsmettende middelen;
• Nies of hoest niet in je hand maar in de elleboog;
• Nies of hoest in een papieren zakdoek en gooi deze direct weg;
• Mijd lichamelijk contact;
• Was ook tussen je bezoek door je handen regelmatig.
Uiteraard doen wij er zelf ook alles aan om verspreiding en besmetting zoveel mogelijk te beperken en hanteren wij een streng schoonmaak- en hygiënebeleid.

Heb je klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem je klachten serieus en raadpleeg direct de richtlijnen van het RIVM en een huisarts.

Wij houden je op de hoogte

Mochten er andere maatregelen nodig zijn dan houden wij je via onze website en social media kanalen hiervan op de hoogte.

 

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Lisa, Edwin & Emma
Wij zijn er voor al je vragen!