Word jij onze nieuwe instructeur ?

Op deze pagina vertellen we je over het vak en waarom het misschien wel iets voor jou is! Je leest hier wat onze instructeurs doen, wie ze zijn en wat ze zo leuk vinden aan het werk. Ben jij geïnteresseerd ? Neem dan contact met ons op! We ontdekken graag de mogelijkheden met je of leiden je graag op tot volwaardig instructeur!

Wat moet je doen om instructeur te worden ?

Ben je nog geen instructeur maar wil je dat wel graag worden ? Dan is het verplicht om de WRM opleiding voor de personenauto te voltooien. Nadat je geslaagd bent voor de personenauto kan je doorgroeien en opleidingen volgen om voor meerdere rijbewijzen les te geven. Alle informatie over de WRM vind je op: www.speelziek.nl/rijinstructeur-opleiding-personenautostageplek/

Heb je al wel de juiste papieren ?

Neem dan contact met ons op! Dat kan via de mail of onderstaand telefoon nummer.
Vul je liever een contactformulier in ? Ga dan naar: www.speelziek.nl/contact/

Waarom een carrière bij Jaap Speelziek Opleidingen ?

Bij Jaap Speelziek Opleidingen ben je niet alleen zeker van een baan, maar zeker van een leuke baan. Het werk van een rijinstructeur is net zo afwisselend als dat het belangrijk is. Heel erg dus! Geen dag is hetzelfde en samen met jouw collega’s ga jij een basis leggen voor veilig verkeer in Nederland!

Aad Deventer

Aad is een veteraan binnen het vak van rijinstructeur. Hij beoefent het vak dan ook al 37 jaar. Aad is een sociaal persoon en echte grappenmaker. Aad z’n lessen zijn dan ook niet alleen heel goed, maar ook heel leuk.

Voordat hij instructeur werd werkte hij als monteur bij defensie, daar sleutelde hij aan “alles dat rolde.” Daarna heeft hij dus de keuze gemaakt om rijinstructeur te worden. Daarover zei hij het volgende: “Het leek me leuk om mensen op te leiden. Je bent namelijk niet alleen bezig met dat roze pasje, je leidt mensen echt op als chauffeur.”
Aad is een veelzijdige instructeur. Zo geeft hij rijles voor zo’n beetje elk rijbewijs.

Over ons bedrijf had hij het volgende te zeggen: “De sfeer binnen het bedrijf is echt leuk, net zoals de collega’s”

Geeft les in: Ede

Rijopleiding Personenauto

Rijopleiding BE

Leendert Verhoeks

Leendert is bij ons instructeur voor op de motor, bromfiets en de auto. Het vak van rijinstructeur vindt hij hartstikke leuk, zo zegt hij: “als rijinstructeur ben je onderdeel van het leven van een leerling, je helpt ze een belangrijke mijlpaal bereiken.” Wat betreft zijn rol als motorinstructeur had hij dit te zeggen: “Als je mensen leert motorrijden ben je echt die passie voor het motorrijden aan het overbrengen.”

Voordat Leendert bij Jaap Speelziek Opleidingen in dienst trad werkte hij in de detailhandel. Hij vond het contact met mensen hartstikke leuk maar merkte dat hij toch iets miste. “Ik vond het persoonlijke contact super leuk, ik vond het ook leuk om mensen dingen te leren. Voor mij was rijinstructeur dus de perfecte combi!”

De sfeer en het werken bij Jaap Speelziek Opleidingen over het algemeen bevalt hem prima. “Als rijinstructeur heb je minder contact met je collega’s dan mensen op kantoor. toch is het fijn dat als je dan contact met ze hebt, ze altijd bereid zijn om je te helpen.”

Geeft les in: Ede

Rijopleiding Personenauto

Rijopleiding Motor

Vincent Emmerink

Vincent geeft les op de personenauto. Wanneer je naast hem in de auto zit ben je niet alleen bezig met het halen van dat roze pasje, maar ben je bezig te leren hoe je veilig aan het verkeer deelneemt. Vincent is iemand met oog voor detail en met een goed brein voor het rijdend verkeer in Nederland.

Voor hij bij Jaap Speelziek Opleidingen werkte heeft hij een aantal dingen gedaan maar het meest recente was werk in de financiële sector. Daar leidde hij ook al mensen op, alleen dan tot financieel adviseur. “Ik vond het opleiden van mensen leuk en autorijden vond ik leuk, de keuze voor rijinstructeur was een makkelijke”

Het leuke aan het vak zit voor hem in het onderwijzen in veilige deelname aan het verkeer. “Mensen inzicht geven in het verkeer en leren hoe ze veilig kunnen deelnemen brengt me plezier.”

Het werken bij Jaap Speelziek Opleidingen bevalt hem prima. “Het is familiebedrijf waar de lijntjes kort zijn, daar hou ik wel van.” Verder vind hij de mogelijkheden om door te ontwikkelen een fijn vooruitzicht. “Ik vind het fijn dat ik me hier kan door ontwikkelen zoals ik bijvoorbeeld voor rijbewijs BE heb gedaan.”

Geeft les in: Ede

Rijopleiding Personenauto

Rijopleiding BE

 

Sabino Fernandes-Lopes

Sabino geeft les in de vrachtwagen. Hij leert je alle kneepjes van het vak, zo zit je bij hem in de auto als je lest voor je C en CE rijbewijzen. Verder zal je hem wel eens tegenkomen bij bepaalde nascholingscursussen. Hij is een sociaal persoon dus het contact met verschillende cursisten bevalt hem goed. “Het werk is afwisselend wat ervoor zorgt dat géén dag hetzelfde is.”

Voordat hij bij Speelziek werkte was hij beroepsmilitair, daar leidde hij ook al mensen op om met zware voertuigen te kunnen rijden. Voor hem was de keuze om rijinstructeur te worden dus een logische. Na zijn carriére bij Defensie kwam hij bij ons terecht. Tot op de dag van vandaag verzorgt hij hier goede, persoonlijke maar vooral ook leuke lessen voor het C en CE rijbewijs. Wie weet zit je binnenkort wel naast hem!

Wat hem vooral aanspreekt aan het zijn van rijinstructeur is het persoonlijk opleiden van chauffeurs die een belangrijk onderdeel van de infrastructuur van Nederland gaan zijn. “Je leert die jongens en meiden persoonlijk kennen en leert ze alles wat ze moeten weten om veilig de weg op te kunnen.”

Binnen Jaap Speelziek Opleidingen heeft hij het naar zijn zin. “Het is een leuk bedrijf met leuke collega’s die je altijd zo goed mogelijk proberen te helpen.”

Geeft les in: Ede

Rijopleiding Vrachtwagen

Nascholing

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!