Doordeweekse Cursussen

Jaap Speelziek breidt zijn opleidingsaanbod uit. Om de maanden die we in 2021 verloren zijn in te halen gaan we ons doordeweekse opleidingsaanbod uitbreiden. Dat doen we om jullie nóg beter van dienst te kunnen zijn.

E-learning

Binnenkort zal een groot aantal cursussen ook te volgen zijn in combinatie met E-learning.
Dat betekent dat chauffeurs geen hele dag vrij hoeven te houden om een cursus te volgen en werkgevers hun chauffeurs geen hele dag kwijt zijn. E-learning houdt in dat een cursus wordt aangeboden in 2 delen: 4 uur digitaal en 3 uur klassikaal. Die 4 uur kan je zelf indelen zodat je de cursus volgt wanneer jij daar tijd voor hebt. Welke cursussen met E-learning worden aangeboden wordt duidelijk aangegeven zodat je altijd de cursus kiest die bij jou voorkeur past.

Klassikaal

Ligt jouw voorkeur toch bij het volledig klassikaal volgen van een cursus ?
Dan is dat geen probleem! De cursussen die te volgen zijn in combinatie met E-learning zijn namelijk ook gewoon klassikaal te volgen. Op de planning zal altijd worden aangegeven voor welke ‘versie’ van de opleiding jij je inschrijft. Als een cursus in combinatie met E-learning wordt verzorgt zal dit op de planning worden aangegeven.

Planning

Hieronder vind je de voorlopige planning. Binnenkort zal je hier een complete agenda vinden en kan je je hier ook direct inschrijven!