Herstart Theorie-Examens

Vanaf 28 april mogen alle weer theorie-examens plaatsvinden

We mogen weer!

Na een periode van uitstel mogen er weer theorie-examens voor de brommer, motor, auto en recreatievaart afgenomen worden. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je theorie-examen en voor het plannen van dat examen.

Als je examen is uitgesteld:

Kom jij als eerste aan de beurt bij het plannen van een theorie-examen. Wij nemen de dag nadat je examen plaats had moeten vinden contact met je op om een nieuw examen te plannen. Hiervoor heeft het CBR tot en met juli plekken vrijgehouden. Dat alles is kosteloos.

Als je een nieuw examen wilt plannen:

Zul je helaas nog even moeten wachten. Op dit moment kan je een nieuw theorie-examen plannen voor de periode augustus/september. Binnenkort komen er ook plekken beschikbaar in oktober.
Dat betekent ook dat wanneer je jouw uitgestelde examen gaat maken en zakt, je herkansing pas in de periode augustus/september kan plaatsvinden.

Bereid je goed voor!

Jaap Speelziek Opleidingen roept daarom iedereen op om zich zo goed mogelijk voor te bereiden voor zijn/haar theorie-examen. Het CBR moet nog 700.000 examens inhalen dus wanneer je nu zakt zal een nieuw examen op z’n vroegst pas in september kunnen worden gereserveerd. Daarom bieden we doorlopende online theorie-avonden aan voor de bromfiets en auto. Daarnaast hebben we in mei weer online dagopleidingen gepland staan, ook voor de bromfiets en auto. Tevens kunnen wij voorzien in alle mogelijke lesmaterialen om bij te dragen aan een geslaagd examen. Investeren in lesmateriaal is goedkoper dan een herexamen bij het CBR. Doe er dus alles aan om je slagingskans zo groot mogelijk te maken!

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!