Manager Finance

m/v fulltime (40 uur)

Jaap Speelziek Opleidingen is multifunctioneel en toonaangevend op het gebied van Logistieke, Arbo- en Veiligheidsopleidingen. Wij zijn gespecialiseerd in opleidingen voor alle rijbewijzen, zowel theorie als praktijk. Jaap Speelziek Opleidingen beschikt over drie moderne opleidings- en examencentra in Ede, Barneveld en Varsseveld.

Voor onze locatie in Ede zijn wij op zoek naar een fulltime Manager Finance.

 

Wat bieden we je als Manager Finance?
Een superleuke integrale functie voor 40 uur per week in een informele setting waar waardering en werkplezier elke dag in de praktijk worden gebracht. Je krijgt volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Je bent de verbindende schakel voor de bedrijfsvoering en de sparringpartner op dit vlak voor de directie en teammanagers. Je werkt op basis van gelijkwaardigheid en maakt gebruik van ieders kennis en talenten. Je bent lid van het managementteam samen met 2 teammanagers en de HR manager. Het team is hecht, hardwerkend en heeft klanttevredenheid en service hoog in het vaandel staan. Speelziek is een financieel gezonde en solide werkgever met zorg en aandacht voor medewerkers. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Wat ga je doen als Manager Finance?

  • Je gaat je bezighouden met de volledige en tijdige afhandeling van de financiële administratie, het verzekeringspakket en IT van de organisatie;
  • Je bent lid van het Managementteam (MT) en levert een belangrijke bijdrage aan het organisatiebeleid van Speelziek en de hierbij behorende bedrijfseconomische vraagstukken;
  • Je zorgt voor het verder inrichten en onderhouden van de administratieve organisatie en interne controle. Bereidt de jaarrekeningen voor, stelt (meerjaren) begrotingen en budgetten op en signaleert en analyseert afwijkingen.
  • Je stelt managementinformatie op en geeft gevraagd en ongevraagd advies over financiële en bedrijfseconomische aspecten
  • Je hebt een groot strategisch inzicht, kunt goed meedenken over de lopende procesoptimalisaties.
  • Je draagt zorg voor het behalen van de afgesproken resultaten op financieel gebied en een effectief en efficiënt georganiseerde bedrijfsvoering
  • Je voorziet het MT van goede stuurinformatie, sterke financiële – en risico analyses en zorgt voor een financieel gezonde bedrijfsvoering.
  • Je onderscheidt met het grootste gemak hoofd- van bijzaken en krijg je energie van de dynamiek die deze baan je biedt.
  • Je bijt je vast in alle aspecten van business control en bent daarnaast een manager in hart en nieren. Het ene moment ben je de voorzitter van de stuurgroep die gaat over de implementatie van ons nieuwe planningspakket, het andere moment schuif je aan bij de directievergadering waar jij als expert je inzichten op het gebied van de bedrijfsvoering deelt.
  • Je schakelt makkelijk en vaak, bent koersvast en hebt gevoel voor onderlinge verhoudingen.

Wie ben jij als Manager Finance en wat neem je mee?

Je beschikt over relevante afgeronde HBO -opleiding, bijvoorbeeld bedrijfskunde, bedrijfseconomie, financiële administratie of economie aangevuld met managementervaring op het gebied van finance en business control.

Je hebt relevante werkervaring en ervaring met veranderprocessen. Ervaring in de sector is een pre maar niet noodzakelijk. Je bent een generalist en je bent analytisch sterk. Je hebt aantoonbare resultaten geboekt bij het optimaliseren van bedrijfsvoering en je hebt sterke affiniteit met financiën en ICT. Je bent een bruggenbouwer tussen bedrijfsvoering en het primair proces.

Je hebt een ‘Dat gaan we regelen’ attitude: Je biedt duidelijkheid en structuur. Een optimistische instelling, daadkracht en transparantie. Je hebt plezier in het opstellen van financiële rapporten en het manoeuvreren tussen de beleidslijnen en tegengas geven waar nodig. Je staat stevig in je schoenen en bent te herkennen aan je pit en je optimistische insteek. Je bent zacht op de relatie, maar kunt zeker ook hard op de inhoud zijn. Je bent analytisch sterk en je zet hierbij zowel je financiële kennis in als je managementkwaliteiten.

Je bent een mensgerichte, dienstverlenende en een inspirerende manager. Je beschikt over natuurlijk leiderschap en bezit de competenties om samen met je collega’s veranderingen door te voeren, een efficiëntieslag te maken en het dienend werken tot een succes te maken. Je bent ondernemend en proactief en je hebt een mooie combinatie van zorg en zakelijkheid. Je bent communicatief duidelijk en helder. Je geeft ruimte en verantwoordelijkheid en weet wanneer je los moet laten en meer moet sturen. Je geeft aandacht, stimuleert de samenwerking en faciliteert medewerkers om afgesproken resultaten te behalen. Je verbindt, spart, duwt, trekt, signaleert en spreekt aan.

Hebben wij je interesse gewekt?
Dan ontvangen wij graag per omgaande jouw curriculum vitae, voorzien van een overtuigende motivatie. Stuur je sollicitatie naar pz@speelziek.nl
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jos Cornelissen op nummer 085-4877148.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer informatie?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Jos
Personeelszaken