Motor theorie oefenen

Lange motortochten door Europa, of gewoon je woon-werkverkeer zo aantrekkelijk mogelijk maken? Handig, avontuurlijk en leuk, je motorbewijs halen! Bij Jaap Speelziek kan je alle kanten op, zowel voor motor theorie oefenen als praktijklessen.

Niet iedereen vind het prettig om een thuisstudie te doen en zelf in een boek te duiken: sommige mensen hebben liever een stok achter de deur. Jaap Speelziek biedt begeleiding voor het examen en helpt je met motor theorie oefenen. Wil je je goed voorbereiden op het theorie-examen, dan volg je bij Jaap Speelziek theorielessen. Ik ben niet zo’n boekenworm, ik wil liever hulp met motor theorie oefenen.

Theorielessen

Als je wilt kunnen motorrijden dan is slagen voor je theorie-examen noodzakelijk. Iedereen leert op zijn eigen manier, daarom biedt Jaap Speelziek meerdere mogelijkheden aan, ook voor het motor theorie oefenen. Dit kan door middel van lessen op school. Maar ook via een online account bij 3D Theorie. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Motor theorie oefenen op school

Het theorieboek is best een dikke pil. Om je te helpen kun je ook een theorieopleiding volgen. Dit wordt op meerdere locaties en scholen gegeven. Veel mensen vinden het prettiger werken met een docent en in klassikale vorm. Meer informatie over theorie lessen voor het motor theorie oefenen.

Motor theorie oefenen in 3D

Het theorie-examen voorbereiden gaat makkelijk via 3D Theorie. De theorie bestaat uit honderden 3D animaties, waarbij een stem de uitleg geeft. Zo wordt visueel weergegeven wat de wetsteksten inhouden. Je ziet duidelijk wat er in het verkeer speelt en waar je op moet letten. Bovendien kun je de teksten die je bij het filmpje hoort, nog een keer op je gemak doorlezen.

We presenteren de vragen in de proefexamens net zo als in de nieuwste CBR-examens, zodat de voorbereiding op het theorie-examen zo effectief mogelijk is. Handig, op deze manier je motor theorie oefenen! Lees meer over 3D Theorie.

Theorie-pas

Je kunt deelnemen aan de theorielessen op vertoon van onze Jaap Speelziek theorie-pas. Deze pas kost slechts € 150,- en geld voor theorielessen van alle soorten rijopleidingen (auto, motor, tractor, etc.). Wil je later ook brommer, auto of tractor leren rijden dan hoef je deze theorie-pas dus maar één keer aan te schaffen. Zo kan je op een prettige manier voor je motor theorie oefenen maar voor dezelfde prijs nog meer kennis opdoen.

Op naar de praktijk

Niet voor niets hebben wij hoge slagingspercentages: wij zorgen ervoor dat jij goed aan de slag kan met je motor theorie oefenen zodat je goed voorbereid bent op het theorie-examen. Daarna kan je op naar de praktijk!

 

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!