Motor opstapdag bij ons in Varsseveld!

Benieuwd naar het motorrijden of twijfel je al een tijdje om je in te schrijven voor motorrijlessen? Kom dan 2 juli langs op onze motor opstapdag bij ons in Varsseveld! Tijdens deze dag kan je zelf ervaren hoe het is om te motorrijden, krijg je informatie over de opleiding tot motorrijder en krijg je leuke korting op het motorrijbewijs als je jezelf inschrijft voor motorrijlessen.

De opstapdag is geheel vrijblijvend en gratis, kom dus vooral langs en neem vrienden en familie mee! Samen maken we er een leuke dag van!

Zelf een stukje rijden!

Ervaar zelf hoe het is om op de motor te zitten en rij een stukje op ons besloten terrein onder begeleiding van één van onze instructeurs. Schrijf jij jezelf in op de opstapdag? Dan ontvang je het eerste uur rijles gratis! Achteraf kun je een foto maken op de motor met of zonder motorkleding aan!

Een hapje en een drankje

Uiteraard zorgen wij ervoor dat je op de dag zelf voorzien bent van drinken en een lekkernij, neem dus vooral vrienden en familie mee om te kijken hoe jij het op de motor doet!

Mitchel van den Brink en zijn Rallly Truck

Mitchel van den Brink, ook wel bekend als Dakar rally rijder zal aanwezig zijn met zijn Rally Truck en Rally camper. De jonge Harskamper kan je alles vertellen over het rally rijden, zowel in de Truck, auto als op de motor!

Een gratis editie van Motoplus

Motoplus is een blad waarin alles met betrekking tot het motorrijden wordt besproken. Zo lees je over de leukste routes, nieuwe motoren, tests van verschillende motoren en alle nieuwtjes met betrekking tot het motorrijden. Hun website check je hier: https://www.motoplus.nl/

Motoport Zelhem is er ook bij!

Motoport Zelhem, een motorzaak waar je terecht kan voor motoren, motorkleding en nog veel meer; Zal aanwezig zijn om jullie te voorzien van informatie over motorkleding, één van hun motoren tentoon te stellen en toffe winacties te houden!

De acties:

Motoport Zelhem verloot op de opstapdag het volgende:

  • 1x een cadeaubon ter waarde van €100,-
  • 1x een cadeaubon ter waarde van €50,-
  • 1x een cadeaubon ter waarde van €25,-
  • 1x één dag gratis motor verhuur

Hoe doe je mee aan deze actie?

Tijdens de opstapdag kun je bij de stand van Motoport Zelhem een kaart invullen en op die manier je contactgegevens achterlaten. Iedereen die zo’n kaartje invult doet automatisch mee met de loting! Wie weet win jij dus wel een leuke korting op motorkleding of een dagje gratis motorrijden!

 

Waar en Wanneer?

Jaap Speelziek Opleidingen – Varsseveld

Adres: Oostelijke oude Aaltenseweg 16A

Datum: Zaterdag 2 juli vanaf 10:00 s’ochtends

Bij vragen: Stel ze via de mail: info@speelziek.nl

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!