Sinds 1962

Motoropstapdag - 29 april te Varsseveld

Het is weer zover! 29 april organiseert Jaap Speelziek Opleidingen een motoropstapdag in Varsseveld. Dé dag waarop jij vrijblijvend kennis kan maken met het motorrijden! We geven je de kans om onder begeleiding van één van onze instructeurs op de motor te stappen en zelf te ervaren hoe het is om te motorrijden. Het wordt een dag vol leuke momenten, (hopelijk) mooi weer en leuke acties! Meer informatie vind je op deze pagina net als verdere bekendmakingen over de motoropstapdag.

Van opstapdag tot rijbewijs
Stap 1
Motoropstapdag
Stap 2
Theorie
Stap 3
Intake
Stap 4
Voertuigbeheersing (AVB)
Stap 5
Verkeersdeelname (AVD)
Stap 6
Rijbewijs - Gefeliciteerd

Maak vrijblijvend kennis met het motorrijden

Wil jij graag je motorrijbewijs gaan halen maar, ben je al een tijdje aan het twijfelen of het motorrijden iets voor jou is? Kom dan vooral langs op onze motoropstapdag op 29 april bij ons in Varsseveld. Hieronder vind je de huishoudelijke informatie met betrekking tot de motoropstapdag.

Over de opstapdag

Wat praktische informatie over de motoropstapdag op een rijtje:

  • De opstapdag begint om 10:00 en eindigt 16:00
  • Tijdens de opstapdag kun je gebruikmaken van onze motorkleding
    • Je mag natuurlijk ook eigen kleding meenemen indien je die hebt
  • Tijdens de opstapdag voorzien we je van alle informatie die we hebben over de opleiding tot motorrijder.
  • Je mag motorrijden! Onder begeleiding van één van onze instructeurs mag jij op ons besloten terrein gaan motorrijden.

Inschrijfkorting

Ben jij aanwezig op de opstapdag en wil jij je ter plekke inschrijven voor de rijopleiding? Dan is jouw intake voor de helft van de prijs. Daarmee begint jouw motoropleiding leuk en voordelig op de motoropstapdag!

Motoport Zelhem

Net als vorig jaar is Motoport Zelhem weer aanwezig met hun materiaal. Ze stellen een nieuwe motor tentoon en laten verschillende kledingcombinaties zien. Ook zij voorzien je graag van antwoorden op al jouw vragen over motorkleding!

Winactie motorkleding

Ben jij aanwezig op de motoropstapdag? Dan kan jij meedoen aan de winactie van Motoport Zelhem!  Ze verloten een cadeaubon ter waarde van €50,- voor motorkleding. Een leuke start voor jouw collectie motorkleding! Voor de mensen die niet winnen kun je kortingskaartjes vinden van Motoport Zelhem. Zo begint ook jouw motorpak voordelig.

ALT

Zien we jou 29 april ook bij ons in Varsseveld?

Heb jij interesse in het motorrijden en wil je ervaren hoe het is om op een motor te rijden voordat jij je inschrijft voor de rijopleiding? Kom dan vooral langs, het belooft een mooie en vooral leuke dag te worden. Tot 29 april!

Zien we jou 29 april ook bij ons in Varsseveld?

Heb jij interesse in het motorrijden en wil je ervaren hoe het is om op een motor te rijden voordat jij je inschrijft voor de rijopleiding? Kom dan vooral langs, het belooft een mooie en vooral leuke dag te worden. Tot 29 april!

Deel deze pagina via
Sinds 1962