Motorrijbewijs halen

De temperaturen gaan omhoog en er zijn steeds meer motoren op de weg te vinden. Wil jij ook de wind langs je helm horen blazen en de vrijheid op de weg voelen? Je motorrijbewijs halen kan bij Jaap Speelziek. Daar is elke rijles een feestje en is het slagingspercentage hoog.

Jaap Speelziek Opleidingen heeft alle opleidingen voor jou in huis. We bieden een persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring. Je motorbewijs halen wordt een aantrekkelijke mix tussen kwaliteit en plezier.

Motorrijden is voor veel mensen het ultieme gevoel van vrijheid. Voor jou ook?

 

Categorieën voor het motorrijbewijs halen

Wil je je motorbewijs halen dan verschilt de aanpak per leeftijd en ervaring en in welke categorie je dan valt. De categorieën voor het motorrijbewijs zijn nu als volgt:

Rijbewijs A1

Vanaf 17 jaar mag je op rijles, vanaf 18 jaar kan je praktijkexamen doen. Je kan zelfstandig de weg op met een lichte (125cc) motor. Lees meer over Rijbewijs A1. 

Rijbewijs A2

Tussen de 20 en 24 jaar of minimaal 2 jaar in bezit van motorrijbewijs A1.  Dan kan je rijden op een motor van maximaal 35 kW. Lees meer voer Rijbewijs A2. 

Rijbewijs A:

Ouder dan 24 jaar of minimaal 2 jaar in bezit van motorrijbewijs A.  Lees meer over Rijbewijs A.

Motorrijbewijs halen in stappen

Het motorrijbewijs halen bestaat uit 3 stappen. Natuurlijk is het eerst belangrijk om de theorie goed te kennen. Vervolgens gaan we al snel aan de slag met voertuigbeheersing. De stap daarna is verkeersdeelname.

Ben je 18 jaar? Je kan direct starten!

De instructeur zal samen met jou kijken wat je wel of niet kan en dan wordt er een lespakket geadviseerd.

Gefeliciteerd!

Als je lest bij Jaap Speelziek Opleidingen ga je voor een 10. Niet voor niets hebben wij hoge slagingspercentages: wij zorgen ervoor dat jij je motorrijbewijs met vlag en wimpel zal halen.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!