Motorrijbewijs kosten

Het seizoen voor lekker motorrijden is begonnen! De temperaturen stijgen en er zijn al steeds meer motors op de weg te vinden. Wil jij ook starten met je motorbewijs? Bij Jaap Speelziek kan je een motoropleiding volgen die bij je past en je kunt gelijk beginnen.

Zonder papiertje kan je niet veilig de weg op. Maar jij wilt natuurlijk weten wat de motorrijbewijs kosten zijn. Hieronder zie je de mogelijkheden op een rij zodat de motorrijbewijs kosten die daar bij horen helder voor je worden.

Nee is geen antwoord bij Jaap Speelziek: wij passen overal een mouw aan.

Motorrijbewijs kosten op een rij

Jaap Speelziek zorgt voor een goede opleiding en staat goed bekend. Cursisten geven aan dat ze de tijd van hun leven hebben. Je kiest dus voor de combinatie van kwaliteit en plezier met hoge slagingspercentages

1.     Rijbewijs A1

Met dit motorrijbewijs kun je vanaf 18 jaar zelfstandig de weg op met een lichte (125cc) motor. De motorrijbewijs kosten bestaan uit de praktijklessen en het praktijkexamen. Het praktijkexamen bestaat uit 2 delen: eerst voertuigbeheersing en daarna verkeersdeelname. Lees meer over rijbewijs A1.

2.     Rijbewijs A2

Met het rijbewijs A2 mag je vanaf 20 jaar motorrijden op een motor van maximaal 35 kW.

Heb jij al je theorie-examen? Dan kan je dat overslaan en dit scheelt in de motorrijbewijs kosten. Tijdens de praktijklessen leer je de kneepjes van het vak en wordt je voorbereid om het praktijkexamen te doen. Een helm en beschermende kleding zijn ingegrepen bij de prijs. Lees meer over rijbewijs A2.

3.     Rijbewijs A

Het rijbewijs A wordt gewoonlijk behaald door twee verschillende groepen. Beginners of motorrijders die al het rijbewijs A2 hebben. De motorrijbewijs kosten hangen af van lessen die je afstemt met je instructeur. Lees meer over rijbewijs A.

Slagen voor je motorrijbewijs

Als je lest bij Jaap Speelziek Opleidingen ga je voor een 10. Niet voor niets hebben wij hoge slagingspercentages: wij zorgen ervoor dat jij je rijbewijs met vlag en wimpel haalt. Maar niet alleen slagen is belangrijk: ook de lessen zelf. Motorrijden is hartstikke leuk. Wij maken daarom van elke les een feestje. De lessen zijn praktisch, inhoudelijk, maar ook erg gezellig.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Marije, Hugo & Marielle
Wij zijn er voor al je vragen!