Sinds 1962

Motorrijlespakket AVB 32 uur

Op deze pagina kan je het rijlespakket 32 uur inclusief examen aankopen. Via de webshop hieronder kies je rondom welke locatie je woont (zo weten wij welke instructeurs jou les zouden kunnen geven). Voeg de opleiding vervolgens toe aan je winkelwagentje zoals je gewend bent op andere webshops en rond het bestelproces af. Aan het einde heb je dan je rijlespakket ingekocht en kunnen wij een planning voor je gaan maken.

Veel succes!

AVB Praktijkpakket 32 uur inclusief praktijkexamen
€ 2067,- incl. BTW
Locatie
Dagen
Datum
Tijd
Plek
Inplannen
Ede
In overleg
in overleg
in overleg
Varsseveld
In overleg
in overleg
in overleg
Barneveld
In overleg
in overleg
in overleg

AVB en AVD wat betekent dat?

Als je bezig bent met het halen van je motorrijbewijs of je aan het oriënteren bent of het iets voor jou is, dan is de kans groot dat je de termen: ‘AVB’ en ‘AVD’ wel eens voorbij hebt zien of horen komen. Maar, wat betekenen ‘AVB’ en ‘AVD’ nou eigenlijk?

Naast de theorie haal je het motorrijbewijs haal je als het ware in twee delen. Als eerste leer je de motor beheersen door verschillende oefeningen uit te voeren, over het algemeen zal je die lessen op een besloten terrein hebben. Dat is het AVB gedeelte. Heb je dat eenmaal behaald, dan ga je de openbare weg op met de motor en krijg je rijles, tijdens die lessen wordt behandeld hoe je veilig deelneemt aan het verkeer op de motor. Ook daar doe je examen voor.

In het kort kun je AVB dus als Voertuig Beheersing zien en AVD als VerkeersDeelname.

 

Deel deze pagina via
Sinds 1962