Online Theorie Lessen

Je theorielessen volgen kan bij Jaap Speelziek Opleidingen ook online.
Wil jij meer kans op slagen en kun je wel wat ondersteuning gebruiken?
Volg dan onze klassikale auto-, tractor- of vrachtwagen theorielessen onder begeleiding van een docent.

Auto theorieles

Voor de auto-theorielessen in de avondopleiding koop je eenmalig onze theoriepas. Met deze theoriepas kun je onbeperkt ‘s avonds theorielessen volgen om het examen te oefenen, ook als je gezakt bent.
Voor de dagopleiding betaal je vanaf 1 september een toeslag van € 20,- per dag.
Tijdens de cursusavonden komen verkeersregels, gevaarherkenning en verkeersinzicht aan bod. Maar er is ook genoeg ruimte om vragen te stellen aan de begeleider.
Extra handig: de theoriepas is onbeperkt geldig voor de theorielessen voor de scooter, auto en motor. Dus wil je later ook nog een ander rijbewijs halen, bijvoorbeeld een motorrijbewijs? Dan kun je je met dezelfde theoriepas ook inschrijven voor deze theorielessen. Een eenmalige investering!

Tractor theorielessen

Wil je de theorie voor je tractor rijbewijs halen; dan moet je flink aan de bak, het theorieboek is best een dikke pil. Om je te helpen kun je bij Jaap Speelziek ook online een theorieopleiding volgen.

Vrachtwagen theorielessen

De rijopleiding voor vrachtwagen (C-C1) en Bus (D) bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Het theoriegedeelte voor de vrachtwagen en bus kun je online volgen, waarbij je extra begeleiding krijgt van onze docenten.
Wij hebben een opleidingsgarantie: Slaag je niet voor een theorieonderdeel en ben je meer dan 80% van de lessen aanwezig geweest, dan mag je bij ons de theorielessen nog een keer volgen.