Auto theorie cursus

Als je rijlessen gaat volgen om je autorijbewijs te halen, wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk je theorie-examen behalen. Zonder mag je immers nog niet afrijden. Wil je meer kans op slagen of kun jij wel wat ondersteuning gebruiken? Volg dan een auto theorie cursus bij Jaap Speelziek. Om je slagingskansen te vergroten is voorbereidende zelfstudie een must! De docent monitort je online-studieactiviteiten.

Inschrijven Auto Theorie Cursus

Theoriepas

Met onze theoriepas kun je onbeperkt deelnemen aan de theorielessen om het examen te oefenen. Tijdens onze theoriecursus komen verkeersregels, gevaarherkenning en verkeersinzicht aan bod. Maar er is ook genoeg ruimte om vragen te stellen aan de begeleider. De avondcursussen vinden online plaats via je eigen computer of tablet.
In de schoolvakanties zijn er dagopleidingen waarbij je de hele theoriecursus in één dag op een van onze locaties Barneveld, Varsseveld of Ede kunt volgen.

Extra handig: de theoriepas is onbeperkt geldig voor de theorielessen voor de scooter, auto en motor. Dus wil je later ook nog een ander rijbewijs halen, bijvoorbeeld een motorrijbewijs? Dan kun je je met dezelfde theoriepas ook inschrijven voor deze theorielessen. Een eenmalige investering!

Dyslexie of lees/leerproblemen?

Heb je moeite met lezen of leren of heb je dyslexie? Informeer naar ons speciale online dyslexiepakket inclusief voorleesfunctie en de individuele theorielessen.

Een goede voorbereiding met je theorie helpt je sneller op weg!

Meer informatie & prijzen

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal & Lisa
Het auto team