Auto theorie cursus

Als je rijlessen gaat volgen om je autorijbewijs te halen, wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk je theorie-examen behalen. Zonder mag je immers nog niet afrijden. Wil je meer kans op slagen of kun jij wel wat ondersteuning gebruiken? Volg dan een auto theorie cursus bij Jaap Speelziek. Aan de voorbereiding zal het dan in ieder geval niet liggen!

Heb je al een theoriepas van ons? Reserveer dan via MijnSpeelziek om extra kosten te voorkomen!

Theoriepas

Met onze theoriepas kun je onbeperkt naar de theorie-avonden om het examen te oefenen. Tijdens deze cursusavonden komen verkeersregels, gevaarherkenning en verkeersinzicht aan bod. Maar er is ook genoeg ruimte om vragen te stellen aan de begeleider. De cursusavonden vinden plaats in de rijscholen in Barneveld, Varsseveld en Ede. In de schoolvakanties zijn er dagopleidingen waarbij je de hele theoriecursus in één dag kunt volgen.

Extra handig: de theoriepas is onbeperkt geldig voor de theorielessen voor de scooter, auto en motor. Dus wil je later ook nog een ander rijbewijs halen, bijvoorbeeld een motorrijbewijs? Dan kun je je met dezelfde theoriepas ook inschrijven voor deze theorielessen. Een eenmalige investering!

Meer informatie & prijzen

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal & Lisa
Het auto team