Code 95 in één week

Alle 35 punten aan nascholing snel behalen?

Ben je beroepschauffeur of wil je dat worden? Wanneer je beroepsmatig een voertuig bestuurt waarvoor een C- of D- rijbewijs nodig is, is het verplicht een Code 95 op je rijbewijs te hebben. Je bent verplicht om elke 5 jaar 35 uur aan nascholing te volgen. Wil je alle 35 punten aan nascholing snel behalen? De Code 95 in één week vindt regelmatig plaats in Ede en Varsseveld.

Inschrijven Code95 in één week

Bij ons heb je in deze week een zeer uitgebreide keuze aan theoretische en praktijk nascholing. Samen met jou bekijken we welke cursussen het meest aansluiten op je wensen.

Pakketprijs € 899,-

De kosten voor de complete nascholing in een week zijn € 899,-, exclusief examenkosten (deze verschillen per opleiding) en wettelijke nascholingskosten à € 25,- per dag.
Wij maken graag een persoonlijk opleidingsplan met offerte op maat voor je.

Heb je het CCV-B Chauffeursdiploma?

Heb je het CCV-B Chauffeursdiploma of alleen een groot rijbewijs en wil je beroepsmatig aan de slag als chauffeur? Met deze weekcursus kun je erna direct de weg op.

Al punten binnen? Behaal dan bij Jaap Speelziek Opleidingen de rest

Heb je de afgelopen tijd al een training behaald en al een deel van de punten binnen? Dan kun je ook aansluiten bij de nascholing Code 95 in een week. Geef aan hoeveel punten je al hebt en wij zorgen voor een passend aanbod.

Waarom Jaap Speelziek Opleidingen?

  • Corona-proof
  • Hoge kwaliteit trainingen, volgens voorwaarden van het CCV
  • SOOB subsidie mogelijk, vraag naar de mogelijkheden
  • Zeer uitgebreid cursusaanbod

 

Inschrijven, een offerte of eerst meer informatie?

Wil je je inschrijven, een offerte ontvangen voor jouw persoonlijk opleidingsplan of eerst meer informatie? Stel je vraag en wij bellen of mailen je!

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Rob, Emma & Remco
Het nascholing team