Rijbewijs A1

Motorrijden vanaf 18 jaar

Ben je 18 jaar en kun je niet wachten om te leren motorrijden? Haal dan je rijbewijs A1! Met dit motorrijbewijs kun je zelfstandig de weg op met een lichte (125cc) motor. Schrijf je in voor de gezellige motorrijlessen van Jaap Speelziek.

Inschrijven Rijbewijs A1

Examen doen mag pas als je 18 bent, maar lessen mag al als je 17 bent. Je kunt gelijk beginnen met praktijklessen, maar bij Jaap Speelziek kun je – als je wilt – ook theorielessen volgen. Alleen de praktijklessen zijn verplicht, maar om het vereiste theorie-examen te behalen zijn theorielessen nooit weg natuurlijk. Voor € 25,- stomen wij je er in één avond klaar voor.

Praktijklessen

Tijdens onze praktijklessen leer je motorrijden op een motor van maximaal 125 cc en 11 kW.  De praktijklessen sluiten aan bij de twee verplichte onderdelen van het motorrijexamen: voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD).

Je werkt eerst aan je voertuigbeheersing en als je geslaagd bent voor je AVB-examen, dan besteedt je instructeur tijdens de vervolglessen de aandacht volledig aan verkeersdeelname.

Zowel de lesmotor als de beschermende kleding en de helm zijn inbegrepen bij de lesprijs.
Wil je zelf kleding kopen? Bij Motorhuis De Valkenier in Barneveld krijgen leerlingen van Jaap Speelziek Opleidingen 10% korting.
logo-motorhuis-de-valkenier-300x138

Praktijkexamen

De twee praktijkexamens van het motorrijbewijs A1 worden los van elkaar aangeboden en moeten afgelegd worden in de juiste volgorde: eerst voertuigbeheersing en daarna verkeersdeelname. Doordat wij een ruim aantal examens voor-inkopen is er altijd een plekje vrij en hoef je dus nooit lang te wachten.

Meer informatie & brochure

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal & Lisa
Het motor team