Rijbewijs AM, het scooterrijbewijs

In één dag je scooter rijbewijs halen

Bijna 16 en binnenkort de weg op met je brommer of scooter? Bij Jaap Speelziek haal je je scooterrijbewijs in één dag.

Wil je graag scooter, brommer of brommobiel rijden en heb je geen motor- of autorijbewijs? Dan moet je een apart examen doen voor rijbewijs AM. Dit examen bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte.
Vanaf je 16e verjaardag mag je praktijklessen volgen, vanaf 15,5 jaar kun je je theoriecertificaat halen.

Het theorie-examen

Je kunt zelf studeren voor het theorie-examen. Maar als je goed voorbereid wilt zijn, dan volg je bij Jaap Speelziek theorielessen in Ede, Barneveld, Varsseveld of online achter je eigen computer of tablet. Met onze theoriepas kun je onbeperkt deelnemen aan de online avondlessen voor de theorie en de dagopleiding in de schoolvakanties. Bovendien kun je dezelfde pas later gebruiken om theorielessen te volgen voor de auto en motor. Hier vind je een actuele cursusagenda voor de online theorie voor het bromfietsrijbewijs

Praktijkpakket voor € 355,-

De praktijklessen voor de scooter worden aangeboden in Ede of Varsseveld. Na een ochtend lessen doe je ’s middags direct examen. Een pakket van € 355,- bevat vier uur praktijkles, inclusief praktijkexamen. Uiteraard is het ook mogelijk om de rijlessen voor je scooterrijbewijs te verdelen over meerdere dagen.

  • gedegen opleiding
  • vriendelijke en vakkundige instructeurs
  • hoge slagingspercentages

Voor de praktijklessen kun je gebruik maken van een scooter van Jaap Speelziek. Voor jouw en onze veiligheid vragen wij je voorlopig je eigen helm en handschoenen mee te nemen voor de scooterrijles.
Onze partners MotoPort Zelhem, Motorhuis “De Valkenier” en Motorkledingpoint hebben mooie basispakketten samengesteld met een aantrekkelijke korting.
Onze medewerkers informeren je graag!

Inschrijven voor het scooterrijbewijs

Meer informatie en prijzen per mail

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin en Monique
Het scooter team