Rijbewijs BAA (aangepaste automaat)

Geen probleem bij Jaap Speelziek!

Leren autorijden is niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Als jij een lichamelijke beperking hebt waardoor je niet beide benen of armen gebruiken kunt, volg je rijlessen in een aangepaste auto. Gelukkig kan dat bij Jaap Speelziek!

Inschrijven Rijbewijs BAA (aangepaste automaat)

Jaap Speelziek beschikt over lesauto’s met diverse aanpassingen, zodat je hoe dan ook kunt leren autorijden. Heb jij een beperking en twijfel je eraan of onze aangepaste auto’s wel geschikt zijn voor jou? Neem dan contact met ons op of kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

De juiste instructeur

Om te leren autorijden met een beperking is niet alleen een aangepaste auto van belang: ook de instructeur moet ervaren zijn. Jaap Speelziek heeft daarom instructeurs in dienst die jou op maat kunnen helpen. Kennis maken? Schrijf je in voor een intest-les zodat wij jouw mogelijkheden in kaart kunnen brengen en een indicatie kunnen geven van de duur van het traject.

Autorijden met een aangepaste auto kun je bij Jaap Speelziek leren vanaf 16,5 jaar. Voor de praktijklessen wordt je thuis opgehaald en teruggebracht. Wel zo gemakkelijk! Haal je theorie-examen via zelfstudie, of maak gebruik van onze theorie-pas om lessen te volgen die je voorbereiden op dit theorie-examen.

Meer informatie & Brochure

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Janet & Marije
Het auto team