Rijbewijs B (auto)

Leer autorijden bij de gezelligste rijschool van Nederland

Een autorijbewijs halen wil iedereen. Maar hoe weet je zeker dat je slaagt? En hoe weet je zeker dat je een leuke tijd hebt tijdens de rijlessen? Schrijf je in bij Jaap Speelziek: niet alleen de beste, maar ook de gezelligste verkeersschool van Nederland.

Inschrijven Rijbewijs B (auto)

Leren autorijden kan bij Jaap Speelziek vanaf 16,5 jaar. Haal je theorie-examen door zelfstudie of volg met onze theoriepas een of meerdere voorbereidingslessen in Ede, Barneveld, Varsseveld of online. Zo vergroot je je slagingskans aanzienlijk! De theoriepas is ook geldig voor theorielessen voor de scooter en motor.

Startdata theorielessen

Intake

Zelf ervaren hoe het is om in de auto te zitten? Je rijinstructeur leren kennen? Doe dan eerst een intake voor een betrouwbare inschatting van jouw rijvaardigheden.

Opfrislessen

Heb jij je rijbewijs al enige tijd en ben je benieuwd naar hoe het ervoor staat met je rijvaardigheid? Kijk dan op: www.rijbewusttest.nl
Mocht je nou aan de hand van de test of uit eigen initiatief een opfris- cursus of les willen, dan kan dat. Neem daarvoor contact op met onze planning van het verkeerscentrum.

Compactopleiding

Wil je je rijbewijs op korte termijn halen? Dan volg je bij Jaap Speelziek de compactopleiding. Je doet eerst een intake waarin we meten hoe het staat met je rijvaardigheid en hoeveel praktijklessen waarschijnlijk nodig zijn.
De lessen van de compactopleiding zijn op werkdagen en je lest 4 uur achter elkaar; van 8.00-12.00 uur of van 13.00 tot 17.00 uur.
Doordat wij snel en flexibel de lessen en een rijexamen voor je in kunnen plannen, kun je vaak al in een maand de trotse bezitter van een rijbewijs B zijn! Lijkt dat je wat?

Reguliere opleiding

Ben je overdag niet beschikbaar of zie je vier uur achter elkaar autorijden niet zitten? Dan is de reguliere opleiding voor jou de beste oplossing. Je lest in blokken van 2 uur. Dat kan ook ’s avonds of in het weekend. Wel zo handig!

Strippenkaarten

Jaap Speelziek Opleidingen biedt naast reguliere lessen en totaalpakketten ook de mogelijkheid om een strippenkaart aan te schaffen. Een strippenkaart aanschaffen brengt een aantrekkelijke korting met zich mee. LET OP: Strippenkaarten dienen volledig binnen de opleiding gebruikt te worden, er volgt geen restitutie.

Waarom kies je voor rijlessen bij Jaap Speelziek?

• Hoog slagingspercentage
• Een basis voor een leven lang veilig en met plezier rijden
• BOVAG Garantie
• Inzicht in je planning en vordering met onze rijles-app

Inschrijven Rijbewijs B (auto)
Krijg je het schakelen niet onder controle of ben je om een andere reden genoodzaakt in een automaat te rijden? Volg dan de opleiding Rijbewijs BA.

Meer informatie en brochure

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin en Monique
Het auto team