Rijbewijs BA (automaat)

Leer rijden in een automaat

Wil je leren rijden, maar krijg je het schakelen niet onder controle? Dan kun je bij Jaap Speelziek afrijden voor het rijbewijs BA. Je hebt dan een autorijbewijs dat geldig is in een personenauto met automaat.

Inschrijven Rijbewijs BA (automaat)

Steeds meer auto’s zijn tegenwoordig voorzien van een automaat. Logisch, want een automaat verhoogt het rijplezier voor veel mensen. Niet meer nadenken over schakelen zorgt voor een ontspannen autorit.

Bij Jaap Speelziek kun je leren rijden in een auto met automaat. Dat kan als je minimaal 16,5 jaar bent in Ede, Barneveld of Varsseveld. Haal je theorie-examen door zelfstudie of volg met onze theoriepas een of meerdere voorbereidingslessen in Ede, Barneveld, Varsseveld of online. Zo vergroot je je slagingskans aanzienlijk! De theoriepas is ook geldig voor theorielessen voor de scooter en motor.
Heb je moeite met lezen of leren of heb je dyslexie? Informeer naar ons speciale online dyslexiepakket inclusief voorleesfunctie en de individuele theorielessen

Startdata theorielessen

Strippenkaarten:

Jaap Speelziek Opleidingen biedt naast reguliere lessen en totaalpakketten ook de mogelijkheid om een strippenkaart aan te schaffen. Een strippenkaart aanschaffen brengt een aantrekkelijke korting met zich mee. LET OP: Strippenkaarten dienen volledig binnen de opleiding gebruikt te worden, er volgt geen restitutie.

Intest

Zelf ervaren hoe het is om in de auto te zitten? Je rijinstructeur leren kennen? Doe dan eerst een intest voor een betrouwbare inschatting van jouw rijvaardigheden.

Meer informatie & Brochure

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin en Monique
Wij zijn er voor al je vragen!