Rijbewijs BE (Auto met Aanhanger)

Leer rijden met een aanhanger in 1 dag

Moet je voor je werk vaak rijden met een aanhanger? Moet je regelmatig met je paardentrailer op stap? Wat het ook is: bij Jaap Speelziek kun je je aanhangerrijbewijs halen in slechts 1 dag!

Om met een aanhanger te rijden heb je niet persé een rijbewijs BE nodig. Maar als het totale gewicht van de auto en aanhanger samen meer dan 3500 kg is, dan moet je een rijbewijs BE halen om te mogen rijden met een aanhanger.

Dagopleiding

De dag zelf begint ’s ochtends met praktijklessen. Om 14:00 uur ben je klaar voor je praktijkexamen. Het slagingspercentage voor deze opleiding bij Jaap Speelziek is 95%. Maak je dus geen zorgen: we slepen je erdoorheen.

Het slagingspercentage voor deze opleiding bij Jaap Speelziek is 95%

 

Korter of langer

Als je twijfelt of het voor jou haalbaar is om de totale opleiding in een dagopleiding van 6 uur te doen, kies je eerst voor een intest.
Als tijdens de intest blijkt dat het dagprogramma voor jou waarschijnlijk niet haalbaar is, zullen we in overleg met jou voor een aangepast programma gaan, je rijdt in blokken van twee uur, verdeeld over meerdere dagen. De andere kant om kan ook: misschien kan jij al in 4 uur je BE halen. De intest geeft de uitslag.

Inschrijven voor een intest
Uiteraard is voor het volgen van een BE-rijopleiding het bezitten van een rijbewijs B verplicht.

Meer informatie over het aanhangerrijbewijs

Aanhanger Dagopleiding

Sluiten

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal & Janet
Het auto team