Rijbewijs BE (Auto met Aanhanger)

Leer rijden met een aanhanger in 1 dag

Moet je voor je werk vaak rijden met een aanhanger? Of wil je regelmatig met een paardentrailer op stap? Wat het ook is: met de dagopleiding haal je aanhangerrijbewijs in slechts 1 dag!

Inschrijven Rijbewijs BE (Auto met Aanhanger)

Bekijk de data en locaties en schrijf je direct in!

Om met een aanhanger te rijden heb je niet persé een rijbewijs BE nodig. Maar als het totale gewicht van de auto en aanhanger samen meer dan 3500 kg is, dan moet je een rijbewijs BE halen om te mogen rijden met een aanhanger.

Rijbewijs BE in één dag

De dag zelf begint ’s ochtends met praktijklessen. Om 14:00 uur ben je klaar voor je praktijkexamen. Het slagingspercentage voor deze opleiding bij Jaap Speelziek is 95%. Maak je dus geen zorgen: we slepen je erdoorheen.

Het slagingspercentage voor deze opleiding bij Jaap Speelziek is 95%

Korter of langer?

Als je twijfelt of het voor jou haalbaar is om de totale opleiding in een dagopleiding van 6 uur te doen, kies je eerst voor een intest.
Als tijdens de intest blijkt dat het dagprogramma voor jou waarschijnlijk niet haalbaar is, zullen we in overleg met jou voor een aangepast programma gaan, je rijdt in blokken van twee uur, verdeeld over meerdere dagen. De andere kant om kan ook: misschien kan jij al in 4 uur je BE halen. De intest geeft de uitslag. Je kunt je onderaan deze pagina inschrijven voor de intest.

Uiteraard is voor het volgen van een BE-rijopleiding het bezitten van een rijbewijs B verplicht.

Meer informatie over rijbewijs BE in je mailbox?

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal & Lisa
Het auto team