Senioren begeleiding

Opfriscursus rijvaardigheid

Bent u op leeftijd? Dan moet u uw rijbewijs om de vijf jaar laten verlengen. Bent u ouder dan 75? Dan is een medische keuring daarbij verplicht. Bij Jaap Speelziek kunt u een opfriscursus doen en tevens de medische keuring ondergaan. Ook helpen wij u met het invullen van de benodigde documenten.

Jaap Speelziek organiseert in dit kader regelmatig rijvaardigheidsdagen voor mensen van 55 jaar en ouder. Deze opfriscursus rijvaardigheid voor ouderen stond vroeger ook wel bekend als de BROEM-cursus. In ontspannen sfeer test u uw rijvaardigheid onder begeleiding van ervaren instructeurs. Deze dag helpt u ter voorbereiding van het verlengen van uw rijbewijs.

Wij helpen u niet alleen met een rijvaardigheidstest, maar ook met een medische keuring en het invullen van de benodigde documenten.

Tijdens de rijvaardigheidsdagen is ook een bedrijfsarts aanwezig bij wie u een medische keuring kunt ondergaan die verplicht is als u 75+ bent. Bovendien kunnen onze medewerkers u helpen met het verzamelen en invullen van alle benodigde documenten, waardoor uw aanvraag geen vertraging oploopt.

Meer informatie? Bel met onze medewerkers voor de eerstvolgende datum.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!