Vacature: Praktijkplanner

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij commercieel, flexibel en pragmatisch ingesteld en bied je graag de perfecte (planning) oplossing voor onze (nieuwe) klanten? Kom bij ons werken als Praktijk planner bij Jaap Speelziek Opleidingen!

Kandidaat leerlingen enthousiasmeren, de best mogelijke planning bieden en uiteindelijk met een rijbewijs het pand laten verlaten! Ben jij die gemakkelijke prater die goed kan schakelen tussen de wens van de kandidaat leerlingen en de beschikbare planning van de instructeurs en weet je die twee goed samen te brengen? Als planner van Jaap Speelziek Opleidingen ontzorg je onze leerlingen klanten volledig met een sluitende planning die ervoor zorgt dat het felbegeerde papiertje zo snel mogelijk gehaald kan worden. Je bent verantwoordelijk voor de gehele planning van alle rijlessen.

 

Wat ga je doen?

Je begint de dag met een rondje koffie of thee en eens lekker bijpraten met iedereen. Onze instructeurs zitten natuurlijk niet de hele dag naast je, dus uiteraard ben jij benieuwd hoe de dag gisteren is gegaan! In de dagstart met je collega’s van de planning, hoor je dat zij ook voldoende met je te delen hebben en bespreken jullie wat er die dag allemaal moet gebeuren. Je werkt het meest van de dag nauw met hen samen, dus de dagstart is erg belangrijk.

Voor je je mail kunt openen word je gebeld door een instructeur die onderweg naar de zaak is voor de eerste rijles van de dag. Dikke pech, maar hij gaat de eerste rijles van de dag niet halen door onvoorziene omstandigheden. Jij wordt hier niet warm of koud van en je gaat direct schakelen, want je wilt niet dat de kandidaat leerling zijn motorrijles niet doorgaat. Je overlegt met je collega’s, belt instructeurs en kijkt wie er ad hoc kan inspringen. Yesss, geregeld, je hebt nu wel een kop koffie verdiend! De ochtend behandel je je e-mail en sta je klanten te woord aan de balie voor informatie of schrijf je ze meteen in voor die rijopleiding. Je checkt nog even de planning voor de middag en dan heb je die lunchpauze wel verdiend. Na de lunch check je de planning en plan je leerlingen in op tijdstippen die nog beschikbaar zijn. Ondertussen boek je een examen in bij het CBR en koppel je dit uiteraard terug aan de leerling. De garage belt dat de motor die in onderhoud stond klaar is, yesss, die kun je dus morgen weer inzetten! Aan het einde van de dag werp je een blik op de planning voor de volgende dag en weet je zeker dat alle puzzelstukjes op de juiste plek liggen, dus je kunt met een gerust hart naar huis.

Raak jij gemotiveerd door het goed volbrengen van een planning en krijg je energie van het oplossen van ad hoc situaties? Vind je het daarnaast leuk om veel divers klantcontact te hebben en veel te schakelen met je collega’s en een bijdrage te mogen leveren aan de verkeersveiligheid op de weg? Wacht dan niet en solliciteer!

 

Wat neem je mee?

 • Je beschikt minimaal over een HBO diploma of hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een commerciële en pragmatische instelling, weet van aanpakken, bent enthousiast en leergierig;
 • Je beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht en durft eigenaarschap te nemen op jouw planning;
 • Je spreekt de taal van de klant, kunt goed luisteren en bent sturend in het bieden van de juiste oplossing voor de klantvraag;
 • Je bent flexibel ingesteld, in staat om (snel) te schakelen op de dag qua werkzaamheden en in te springen bij ad hoc situaties;
 • Je bent accuraat en zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken goed verwerkt worden in het systeem.

 

Wat krijg je van Jaap Speelziek Opleidingen?

 • Een fulltime (40 uur) dienstverband met werkdagen vol afwisseling en uitdaging;
 • Locatie (Ede e/o Varsseveld) stemmen we in overleg met jou af;
 • Enthousiaste collega’s;
 • Opleiding en coaching;
 • Doorgroeimogelijkheden en inbreng eigen ideeën;
 • Een informele werksfeer met platte organisatiestructuur en korte lijnen;
 • Een marktconform salaris met een duidelijk groeiperspectief;
 • Een BBQ, een diner en een uitje met het team of met zijn allen,

maar in ieder geval iedere vrijdag afsluiten met een borrel!

 

Weet je het nog niet zeker en heb je wat vragen?

Neem gerust even contact met ons op via 085-4877100 of via pz@speelziek.nl.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!