Rijbewijs Ederveen

Je woont in Ederveen en wilt je rijbewijs halen? Rijschool Jaap Speelziek is met een slagingspercentage van ruim 15% boven het gemiddelde dé perfecte rijschool om je rijbewijs snel te halen. We zitten in de buurt van Ederveen, je kunt bij ons beginnen vanaf 16,5 jaar en vanaf 17 jaar kun je je rijexamen doen! Wil je extra snel je rijbewijs halen? Volg dan de compact-opleiding die bestaat uit blokken van vier lesuren waardoor je extra snel je rijbewijshaalt. We zitten in Barneveld, Ede en Aalten, in de buurt van jouw woonplaats Ederveen dus.

De voordelen van Rijschool Speelziek

  • Rijles vanaf 16,5 jaar
  • 15% hoger slagingspercentage dan gemiddeld
  • Extra snel je rijbewijs met de compactopleiding

Rijbewijs Ederveen

De eisen voor het behalen van je rijbewijs worden regelmatig verzwaard en het verkeer wordt steeds intensiever. Het is dus belangrijk om een goede rijschool te hebben. Jij wilt immers toch ook snel je rijbewijs maar wel veilig rijden straks? Bij Jaap Speelziek kan dat, we hebben jarenlang ervaring in het begeleiden van mensen op weg naar hun rijbewijs.

Theoriecursus rijbewijs Ederveen

Behalve het praktijkgedeelte, de rijlessen, ben je ook voor de voorbereiding voor je theorie-examen bij Jaap Speelziek aan het goede adres. Het slagingspercentage is na een theoriecurusus bij Jaap Speelziek aanzienlijk hoger dan bij zelfstuderende kandidaten.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!