Rijbewijs halen Wageningen

Wil jij je rijbewijs halen in Wageningen? Dan is Rijschool Jaap Speelziek Wageningen de ideale rijschool om je rijbewijs snel te halen. Wij hebben een slagingspercentage van 15% hoger dan gemiddeld, je kunt bij ons al starten vanaf 16,5 jaar en vanaf 17 jaar je rijbewijs halen en we zitten in Barneveld, Ede en Aalten. Extra snel je rijbewijs halen bij Jaap Speelziek? Volg dan de compactopleiding in Wageningen die bestaat uit blokken van vier lesuren zodat jij extra snel je rijbewijs haalt.

De voordelen van Rijschool Speelziek

  • Rijles vanaf 16,5 jaar
  • 15% hoger slagingspercentage dan gemiddeld
  • Extra snel je rijbewijs met de compactopleiding

Je rijbewijs halen in Wageningen

Als jij je rijbewijs wilt halen en je woont in Wageningen, dan kun je terecht bij rijschool Jaap Speelziek. Jaap Speelziek zorgt ervoor dat cursisten zich op hun gemak voelen maar is tegelijkertijd zeer betaalbaar. Door na een eerste rijles een inschatting te maken van het aantal rijlessen dat je nodig hebt kunnen wij jou maximaal effectief rijles geven.

Persoonlijke aandacht bij rijschool Jaap Speelziek

Bij rijschool Jaap Speelziek zijn wij erop gericht jou op een snelle en effectieve manier je rijbewijs te laten halen. Hierbij verliezen we de aandacht voor jou als cursist echter niet uit het oog. Je kunt dan ook rekenen op ontspannen rijlessen in een tempo dat bij jou past.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!