Sinds 1962

Rijbewijs B, het autorijbewijs

Een autorijbewijs halen wil iedereen. Maar hoe weet je zeker dat je slaagt? En hoe weet je zeker dat je een leuke tijd hebt tijdens de rijlessen? Schrijf je in bij Jaap Speelziek: niet alleen de beste, maar ook de gezelligste opleider van Nederland.

Nieuw: Rijlespakketten

Jaap Speelziek Opleidingen biedt naast de reguliere opleiding ook rijlespakketten. Deze rijlespakketten zijn voordeliger dan losse rijlessen en het praktijkexamen zit er bij inbegrepen. Je bent dus in één klaar en hoeft alleen nog maar te gaan lessen! Hoe werken de pakketten ? Voordat je een pakket kiest en aanschaft begin je met een intake. Tijdens deze intake kijkt de instructeur onder andere naar hoe snel je het autorijden oppakt. Na de intake krijg je van ons per mail een advies over het aantal uren met daarbij een persoonlijke link naar het pakket dat volgens onze instructeur het best bij jou past.

Meer informatie

Intake

Zelf ervaren hoe het is om in de auto te zitten? Je rijinstructeur leren kennen? Doe dan eerst een intake voor een betrouwbare inschatting van jouw rijvaardigheden.

Meer informatie

Reguliere opleiding

Ben je overdag niet beschikbaar of zie je vier uur achter elkaar autorijden niet zitten? Dan is de reguliere opleiding voor jou de beste oplossing. Je lest in blokken van 2 uur. Dat kan ook ’s avonds of in het weekend. Wel zo handig!

Opfrislessen

Heb jij je rijbewijs al enige tijd en ben je benieuwd naar hoe het ervoor staat met je rijvaardigheid? Kijk dan op: www.rijbewusttest.nl
Mocht je nou aan de hand van de test of uit eigen initiatief een opfris- cursus of les willen, dan kan dat. Neem daarvoor contact op met onze planning van het verkeerscentrum.

Waarom kies je voor rijlessen bij Jaap Speelziek?

• Hoog slagingspercentage
• Een basis voor een leven lang veilig en met plezier rijden
• BOVAG Garantie
• Inzicht in je planning en vordering met onze rijles-app

Deel deze pagina via
Sinds 1962