Sinds 1962

C(1) (Vrachtwagen) Praktijk

Wil jij vrachtwagenchauffeur worden of om een andere reden een vrachtwagen leren besturen? Haal bij Jaap Speelziek Opleidingen je rijbewijs C! Hiermee mag je elke vrachtwagen besturen. In de transportsector zijn steeds meer banen beschikbaar. Als vrachtwagenchauffeur heb je dus bijna gegarandeerd een baan te pakken. Mooi werk, met een grote verantwoordelijkheid. Logisch dat er in de chauffeursopleiding van Jaap Speelziek Opleidingen veel aandacht is voor veilig weggebruik.

C (Vrachtwagen) Rijbewijs - Praktijk intake
€ 200,- incl. BTW
Locatie
Dagen
Datum
Tijd
Plek
Inplannen
Ede
In overleg
in overleg
in overleg
Varsseveld
In overleg
in overleg
in overleg
Barneveld
In overleg
in overleg
in overleg

Er zijn momenteel geen geplande lessen voor deze opleiding. Heb je interesse? Neem contact op via 085-4877100 of info@speelziek.nl

De weg naar jouw rijbewijs
Stap 3
C Praktijk rijles

Voorstel op maat

We starten de opleiding met een intake, waarin we jouw persoonlijke situatie bekijken en een inschatting maken van het aantal praktijkuren dat jij nodig zult hebben. Je mag beginnen met praktijklessen wanneer je de eerste module (RVM1-C) hebt behaald. Je ontvangt een planning op maat, waarin alle data voor theorie- en praktijkonderdelen en examens worden opgenomen. Via onze Speelziek App heb je altijd inzicht in je planning en vorderingen. De rijlessen zijn overdag, ’s avonds of op zaterdag; afhankelijk van het tijdstip, in blokken van 2, 2½ of 5 uur. Een praktijkopleiding in één week behoort eventueel tot de mogelijkheden.

Rijbewijs C1 (vrachtwagen <7500kg)

Met het (Camper)rijbewijs C1 (Vrachtwagen <7500kg) is het mogelijk om een lichte vrachtwagen te besturen met een toegestane maximum massa tussen de 3.500 en 7.500 kilo. Denk hierbij aan een lichte distributievrachtwagen, ambulancediensten, maar uiteraard ook de camper.

 

 

Deel deze pagina via
Sinds 1962