Sinds 1962

Praktijk vrachtwagenrijbewijs C1E

Als je het lichte rijbewijs C1 hebt gehaald, kun je verder voor het aanhangerrijbewijs. Deze opleiding bestaat alleen uit een praktijkgedeelte.

C1E (Vrachtwagen <7500kg met aanhanger) Rijbewijs - Praktijk intake
€ 210,- incl. BTW
Locatie
Dagen
Datum
Tijd
Plek
Inplannen
Ede
In overleg
in overleg
in overleg
Varsseveld
In overleg
in overleg
in overleg
Barneveld
In overleg
in overleg
in overleg

De opleiding begint met een intake, waarin we jouw persoonlijke situatie bekijken. Tijdens deze intake meten we hoe het staat met je rijvaardigheid en hoeveel praktijklessen waarschijnlijk nodig zijn. Je ontvangt daarna een planning op maat, waarin alle data voor theorie-, praktijkonderdelen en examens worden opgenomen. Via onze Speelziek App heb je altijd inzicht in je planning en vorderingen. Als je Gezondheidsverklaring nog geldig is, dan hoef je deze niet opnieuw in te vullen. De rijlessen zijn overdag, ‘s avonds of op zaterdag; afhankelijk van het tijdstip in blokken van 2, 2½ of 5 uur. Een praktijkopleiding in één dag behoort eventueel tot de mogelijkheden

Medische rijbewijskeuring

Als je examen doet voor het C1E-rijbewijs is een geldige gezondheidsverklaring verplicht. De beoordeling of je wel gezond genoeg bent, kan soms wel vier maanden duren. Wij raden je daarom aan altijd ruim voor het examen een afspraak te plannen. Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor een keuring op een van onze locaties in Ede of Varsseveld.

Deel deze pagina via
Sinds 1962