Sinds 1962

Er zijn momenteel geen geplande lessen voor deze opleiding. Heb je interesse? Neem contact op via 085-4877100 of info@speelziek.nl

B Intake (In overleg)
€ 118,- incl. BTW
Locatie
Datum
Tijd
Plek
Inplannen
Ede
In overleg
in overleg
in overleg
Barneveld
In overleg
in overleg
in overleg
Varsseveld
In overleg
in overleg
in overleg
Dé weg naar jouw rijbewijs
Stap 4
B praktijk examen

B Intake

Leren autorijden kan bij Jaap Speelziek vanaf 16,5 jaar. Haal je theorie-examen door zelfstudie of volg met onze theoriepas een of meerdere voorbereidingslessen in Ede, Barneveld, Varsseveld of online. Zo vergroot je je slagingskans aanzienlijk! De theoriepas is ook geldig voor theorielessen voor de scooter en motor.

Intake in overleg

Komt één van de bovenstaande momenten jou niet uit? Dan is dat geen probleem! Schrijf jezelf in voor de B Intake (in overleg) en wij nemen contact met je op voor het plannen van een intake op een moment dat jou wel uitkomt.

De intake

Zelf ervaren hoe het is om in de auto te zitten? Je rijinstructeur leren kennen? Doe dan eerst een intake voor een betrouwbare inschatting van jouw rijvaardigheden. Naderhand ontvang je een persoonlijk advies wat betreft het aantal lessen dat jij nodig zult hebben om klaar te zijn voor jouw praktijkexamen.

Strippenkaarten

Jaap Speelziek Opleidingen biedt naast reguliere lessen en totaalpakketten ook de mogelijkheid om een strippenkaart aan te schaffen. Een strippenkaart aanschaffen brengt een aantrekkelijke korting met zich mee. LET OP: Strippenkaarten dienen volledig binnen de opleiding gebruikt te worden, er volgt geen restitutie.

 

Deel deze pagina via
Sinds 1962