Sinds 1962

Nieuw: Rijlespakketten

Met de rijlespakketten van Jaap Speelziek Opleidingen ga je altijd goed voorbereid en voordelig je praktijkexamen in. Als je bij ons jouw rijopleiding komt volgen raden we je altijd aan te beginnen met een intake. Tijdens die intake kijkt jouw instructeur hoe het zit met je rijvaardigheid en hoe je voertuigbeheersing is. Na je intake krijg je dan een advies voor één van de rijlespakketten. Deze kan je dan via een link die je persoonlijk toegestuurd krijgt aankopen via onze website. Op die manier regel jij jouw rijopleiding helemaal zelf en koop je altijd het pakket dat bij jou en jouw leerbehoeften past!

 

B intake
€ 118,- incl. BTW
Locatie
Datum
Tijd
Plek
Inplannen
Ede
In overleg
in overleg
in overleg
Varsseveld
In overleg
in overleg
in overleg
Barneveld
In overleg
in overleg
in overleg

Rijlespakketten inclusief praktijkexamen

Om het jullie nog makkelijker te maken om de opleiding te volgen die bij jou past hebben we een aantal rijlespakketten opgesteld. Dat zijn:

  • 20 uur rijles inclusief praktijkexamen
  • 25 uur rijles inclusief praktijkexamen
  • 30 uur rijles inclusief praktijkexamen
  • 35 uur rijles inclusief praktijkexamen
  • 40 uur rijles inclusief praktijkexamen
  • 45 uur rijles inclusief praktijkexamen

Bij elk pakket zit dus ook je praktijkexamen inbegrepen. Dat betekent dat je in één keer alles wat nodig is voor je rijopleiding hebt ingekocht en dus alleen nog maar hoeft te lessen (en examen hoeft te doen).

Hoe gaat het in zijn werking?

Wil jij bij ons je rijbewijs halen, dan raden we je aan te beginnen met een intake. Tijdens deze intake ga je met de instructeur op pad en ga je kijken hoe je het rijden op pakt. Er wordt onder andere gekeken naar je voertuigbeheersing en hoe je omgaat met verschillende verkeerssituaties.

Na de intake krijg je van jouw instructeur een advies. Daarin zal hij refereren naar één van de pakketten die hierboven benoemd zijn. Vervolgens krijg jij van ons een mail met daarin een link naar een pagina waar je dat pakket dan ook echt aan kan gaan schaffen.

Deel deze pagina via
Sinds 1962