Sinds 1962

Opleiding tot taxichauffeur

Rij jij graag in een luxe auto? Dan is het werken als taxichauffeur wellicht iets voor je. Bij Jaap Speelziek kun je een opleiding tot taxichauffeur volgen. Na afronding van deze opleiding kun je direct als taxichauffeur aan de slag.

Een opleiding tot taxichauffeur bestaat uit een theorieopleiding door zelfstudie en een praktijkopleiding van ongeveer 4 uur.
Je leert in de praktijk hoe je een professionele rit uitvoert. Een rit, waarbij je klant zich comfortabel voelt en waarna de klant op de afgesproken bestemming aankomt.

Theorielessen

Heb je extra hulp nodig met de theorie? Dan plannen we privé-lessen met je in. Er wordt aandacht besteed aan: administratie en documenten, wet– en regelgeving, verkeersdeelname, klantgerichtheid en beroepshouding.

Behalve het bezitten van een rijbewijs B en het meebrengen van een bewijs van goed gedrag zijn er geen startkwalificaties voor de taxichauffeursopleiding verplicht.

Incompany taxiopleiding

Jaap Speelziek Opleidingen kan de opleiding tot taxichauffeur ook incompany aanbieden. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden!

Inschrijven Taxi opleiding

  Zakelijk/particulier *
  Geslacht *
  Naam *

  Roepnaam
  Tussenvoegsel
  Achternaam
  Voorletters (conform ID/Paspoort) *
  Voornaam (conform ID/Paspoort) *
  Geboortedatum
  Straat + huisnummer
  Toevoeging
  Stad
  Staat / provincie / regio
  Postcode
  Mobiel nummer
  Telefoon thuis
  E-mailadres
  Opmerkingen

  Deel deze pagina via
  Sinds 1962