Rijinstructeur opleiding Personenauto

Wil jij rijinstructeur worden ? Volg dan de opleiding rijinstructeur (WRM-B) bij Jaap Speelziek opleidingen! De rijschoolwereld staat al een tijdje te springen om goed opgeleide rijinstructeurs.

Rijnstructeurs zijn echte vakmensen. Als jij ook onderdeel wil worden van die groep vakmensen is de interne WRM opleiding rijinstructeur echt iets voor jou. Wij begeleiden je op intensieve wijze naar je diploma: praktijkgericht en met uitgebreide, persoonlijke aandacht. Een garantie voor succes! Omdat in onze beleving is een praktijkgerichte opleiding het begin van een succesvolle carrière als rijinstructeur.

Direct inschrijven 

Opleiding rijinstructeur met baangarantie

Heb jij de keuze gemaakt om rijinstructeur te worden ? Dan ben je verzekerd van ontzettend leuk en afwisselend werk. Daarnaast heb je garantie op een baan, er komen jaarlijks veel potentiële weggebruikers bij en die moeten allemaal opgeleid worden. Wil je na het behalen van je basiscertificaat voor de auto, verder gaan met andere categorieën? Dan is dat geen probleem. Want bij Jaap Speelziek Opleidingen kan je ook terecht voor je bevoegdheid voor de motor, tractor of vrachtwagen.

De voordelen van een WRM Opleiding bij Jaap Speelziek Opleidingen:

  • Praktijkgerichte opleiding
  • Beste prijs
  • Uitgebreide, persoonlijke aandacht
  • Hoog slagingspercentage
  • Opleidingen in Ede, Barneveld en Varsseveld
  • Opleiding is inclusief stageplek
  • Doorstromen naar andere categorieën als vrachtwagen, bus of tractor

Praktische informatie over de WRM opleiding personenauto 

De opleiding rijinstructeur is er één die je verzekerd van leuk werk. Werk dat je kan gaan uitvoeren zodra je het certificaat ontvangen hebt.

De opleiding is klassikaal en te volgen in Ede, Barneveld of Varsseveld. De rijinstructeur opleiding duurt tussen de 4 en 8 maanden. De opleidingsduur is afhankelijk van de tijd die je zelf in de opleiding kunt en wilt steken. De studiebelasting is ongeveer 15 uur per week.

Actuele Startdata:

WRM B – 25 mei 2021

Meer informatie opvragen

 

 

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Jos
Ik ben er voor al je vragen!