Rijles Doetinchem

Woon je in Doetinchem? Ben jij 16, 17 of 18 jaar? Dan wordt het hoog tijd voor je eerste rijles! Of misschien ben je al ouder en is het er tot nu toe niet van gekomen? Jaap Speelziek Opleidingen heeft meer dan 40 jaar ervaring als rijschool voor Doetinchem en omgeving. Waarschijnlijk heb je één van onze lesauto’s wel voorbij zien rijden. Voor het volgen van je eerste rijles tot het behalen van het roze pasje ben je bij rijschool Jaap Speelziek aan het goede adres. En wat is nou fijner dan gewoon je rijles in Doetinchem te volgen.

De voordelen van Jaap Speelziek Opleidingen

  • Autorijles vanaf 16,5 jaar
  • 15% hoger slagingspercentage dan gemiddeld
  • Extra snel je autorijbewijs met de compactopleiding
  • Les van ervaren instructeurs uit de omgeving Doetinchem

Je eerste rijles in Doetinchem bij Jaap Speelziek Opleidingen

Voor jouw eerste rijles in Doetinchem kijken onze ervaren instructeurs welke opleiding het best bij jou past. Zo bieden wij de compact-opleiding waarbij je lest in blokken van vier lesuren en waarbij je lessen en examens al staan gepland.

Ben je overdag niet beschikbaar of zie je vier uur achter elkaar autorijden niet zitten? Dan is de reguliere opleiding voor jou de beste oplossing.
Je lest in blokken van 1,5 of 2 uur; ook ’s avonds of op zaterdag. Wel zo handig! Je kunt kiezen voor een strippenkaart of een factuur na elke les.

Benieuwd naar onze instructeurs?

Wil je met een vertrouwd gevoel met je eerste rijles beginnen? Maak kennis met onze instructeurs Henk & Erik uit Doetinchem. Zij begeleiden jou begeleiden je rijlessen, zodat jij zonder zorgen je rijbewijs kunt halen.

Rijles instructeurs Doetinchem

Welke rijlessen kun je in Doetinchem volgen?

Onze instructeurs uit de Doetinchem bieden verschillende rijlessen aan. Voor de autorijlessen word je thuis opgehaald in Doetinchem, de overige opleidingen starten vanaf onze dichtstbijzijnde locatie in Varsseveld. Klik op de link voor meer informatie over onze rijopleidingen.

Of bekijk ons volledige aanbod rijopleidingen en plan je eerste rijles.

Autorijbewijs

Autorijschool Jaap Speelziek heeft meer dan 35 jaar ervaring als rijschool en heeft momenteel 3 vestigingen, in Barneveld, Ede en Varsseveld. Het doel van alle instructeurs van Jaap Speelziek is om jou snel, veilig en verantwoordelijk de weg op te krijgen. Onze instructeurs halen jou op vanuit jouw huis in Doetinchem, zodat jij met alle plezier kan beginnen met rijlessen. Lees meer over de mogelijkheden of schrijf je in voor de praktijk lessen.

Rijbewijs BE (aanhangwagen)

Is het voor werk vaak noodzakelijk om te rijden met een aanhanger? Of wil je met een paardentrailer op stap? Wat de reden ook is, bij ons ben je aan het goede adres! Met onze dagopleiding haal jij je aanhanger rijbewijs in slechts 1 dag!

Motorrijbewijs

Wil jij ook het ultieme gevoel van vrijheid ervaren? Ook voor het behalen van je motorrijbewijs kun je vanuit Doetinchem bij ons terecht. Je kunt al beginnen met lessen vanaf 17 jaar oud! De aanpak voor het behalen van je motorrijbewijs verschilt per leeftijd en ervaring.

Motorrijles Doetinchem

Scooter rijbewijs

Bromfiets, snorfiets of scooter leren rijden? Start als je 15,5 jaar bent. Op onze locatie in Varsseveld is het mogelijk om rijlessen en theorielessen te volgen. Schrijf je hier in.

Vrachtwagenrijbewijs

Wil je vrachtwagen leren rijden in jouw tempo? Bij Jaap Speelziek kun je zowel overdag, ‘s avonds en op zaterdagen rijlessen volgen. Heb je wat extra vrije tijd? Dan kun je al binnen 4 weken examen doen. Dit is allemaal mogelijk vanaf onze locatie in Varsseveld. Bekijk hier de mogelijkheden en schrijf je in!

Personenvervoer rijbewijs

Wil jij graag in een luxe auto rijden? Dan is het werken als taxichauffeur wellicht iets voor jou. Of heb je altijd al in zo’n mooie bus willen rijden? Op onze locatie vlakbij Doetinchem is het mogelijk om je personenvervoer rijbewijs te behalen.

Tractorrijbewijs

Wil je graag snel en gemakkelijk je tractorrijbewijs halen in de buurt van Doetinchem? Op onze locatie in Varsseveld helpen wij jou hier graag bij. Bekijk hier hoe wij dit doen.

Rijles en theorieopleidingen bij Jaap Speelziek

Behalve het praktijkgedeelte, de rijlessen, ben je ook voor de voorbereiding voor je theorie-examen bij Jaap Speelziek aan het goede adres. Op onze locatie in Varsseveld verzorgen wij vrijwel alle theorielessen.

Het slagingspercentage is na een theoriecursus bij Jaap Speelziek aanzienlijk hoger dan bij zelfstuderende kandidaten.

Rijlessen tijdens corona tijd

Ben jij benieuwd wat voor effect corona heeft op jouw rijles in Doetinchem? Actuele informatie over maatregelen die getroffen worden voor, tijdens en na elke rijles vindt je hier terug.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!