Rijschool Barneveld

Je bent op zoek naar een rijschool in Barneveld en kwam uit bij rijschool Jaap Speelziek Barneveld. Rijschool Jaap Speelziek is de perfecte rijschool om je autorijbewijs te halen maar ook voor het halen van je vrachtwagenrijbewijs of je motorrijbewijs ben je bij rijschool Jaap Speelziek aan het goede adres.

Woon jij in Barneveld en ben jij op zoek naar een goede rijschool? Maak dan nu direct een afspraak bij Jaap Speelziek voor je eerste rijles. Jaap Speelziek is:

  • Rijles vanaf 16,5 jaar
  • 15% hoger slagingspercentage dan gemiddeld
  • Extra snel je autorijbewijs met de compactopleiding
  • Compleet aanbod rijopleidingen
  • Hoge beoordeling van gemiddeld 9,4 onder 2832 beoordeling

Rijschool Barneveld

Rijschool Jaap Speelziek heeft meer dan 40 jaar ervaring als rijschool. We begonnen in Ede maar zitten nu ook in Barneveld en Varsseveld, in de buurt van Barneveld dus. Als jij je aanmeldt gaan wij er alles aandoen om te zorgen dat jij snel en veilig zelfstandig met de auto de weg op kunt.

Rijschool Jaap Speelziek

De eisen voor het halen van je rijbewijs worden steeds zwaarder en het verkeer wordt steeds drukker. Jij wilt veilig rijden en het is dus ontzettend belangrijk een goede rijschool te hebben die je niet alleen zo snel mogelijk je rijbewijs wil laten halen maar die er ook voor zorgt dat je dan veilig de weg op kunt. Jaap Speelziek is zo’n rijschool. Meld je direct aan via het formulier hieronder.

Theorie cursus

Rijschool Jaap Speelziek biedt, naast de praktijkopleidingen, ook een theoriecursus voor het behalen van je theorie-examen. De cursus is absoluut de moeite waard want het slagingspercentage na de cursus is aanzienlijk hoger dan bij zelflerende kandidaten. Ook daarom kies je voor Jaap Speelziek.

Vestiging van onze rijschool in Barneveld

Jaap Speelziek BarneveldOnze vestiging in Barneveld is inpandig gevestigd in het schoolgebouw van Meerwaarde. Op deze locatie kun je je inschrijven voor een rijles en is het mogelijk om theorieboeken op te halen als je gaat leren voor het theorie-examen. Het volgen van theorielessen is op deze locatie niet mogelijk, dit is wel mogelijk op onze locaties in Ede & Varsseveld.

Welke rijlessen kun je volgen in Barneveld?

Hieronder een greep uit onze opleidingen. Klik op de link voor meer informatie:

Langskomen in de rijschool in Barneveld

Wil je langskomen voor meer informatie of om eens kennis te maken? Natuurlijk ben je van harte welkom! Je vindt ons aan de Rietberglaan, 106 in Barneveld.

Routebeschrijving

Of kom langs in onze rijschool in Ede of Varsseveld.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!