Speelziek Theoriepas

Wil jij graag goed voorbereid je theorie examen(s) voor de scooter, auto, motor of tractor tegemoet? Maak het jezelf dan een stukje makkelijker en schaf onze theoriepas aan! Wat je hier allemaal voor krijgt en hoe je deze besteld lees je hier!

Wat is de theoriepas?

Op vertoon van onze theoriepas krijg je onbeperkt, ja je leest het goed, onbeperkt toegang tot al onze theorielessen voor de scooter, auto, motor of tractor. Begin jij bijvoorbeeld bij ons met behalen van je scooter bewijs en wil je later ook auto, motor of tractor leren rijden? Dan hoef je deze theoriepas dus maar één keer aan te schaffen! Lukt het jou niet om in één keer te slagen voor je theorie examen? Dan kun je op vertoon van deze pas je kennis weer opfrissen in één van onze theorie lessen.

Wil jij gelijk je theoriepas aanschaffen? Vul dan onderin deze pagina het formulier in, dan nemen wij contact met je op!

Hoe lang is de theorie pas geldig?

De theoriepas is geldig totdat jij je rijbewijs hebt behaald voor de scooter, auto, motor en/of tractor. Mocht je dus je theorie examen wel gehaald hebben, maar lukt het je niet om je praktijk examen te behalen binnen de 1,5 jaar dat je theoriecertificaat geldig is. Dan kun je nog steeds deelnemen aan de theorielessen voor het examen dat jij probeert te behalen!

 

Voordelen theoriepas

  • Onbeperkt toegang tot alle theorielessen voor scooter, auto, motor
  • Voordeliger dan je in te schrijven voor elke individuele theorie les
  • Theorie examen net niet gehaald? Fris je kennis zonder zorgen op!
  • Een eenmalige investering voor oneindige kennis

 

Wat kost de theoriepas?

Er zijn twee varianten van de theoriepas die je kunt halen op basis van jouw wensen.

De theoriepas voor de scooter, auto en motor kost eenmalig €95,- euro en geeft je toegang tot alle theorie lessen voor de scooter, auto en motor!

De theoriepas voor de scooter, auto, motor én tractor kost eenmaling €150,- euro en geeft je uiteraard toegang tot alle theorie lessen voor de scooter, auto, motor en tractor.

Mocht je nou in het verleden de theoriepas van €95,- euro hebben aangeschaft en toch je tractor bewijs willen halen. Ook dat is mogelijk! Dan kun je voor een meerprijs van €55,- euro alsnog onbeperkt de theorielessen voor de tractor volgen.

Ik wil de theoriepas!

Wil jij de theoriepas aanschaffen en beginnen aan jouw theorielessen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met jou op!

 

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!