Tractorrijbewijs Kootwijkerbroek

Je bent woonachtig in Kootwijkerbroek en je wilt je tractorrijbewijs halen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Je kan je tractorrijbewijs bij Jaap Speelziek halen. Sinds juli 2015  is het verplicht om voor het besturen van een tractor in bezit te zijn van een tractorrijbewijs .

Tractorrijbewijs Kootwijkerbroek theorie

Voordat je praktijkexamen kan doen moet je in bezit zijn van het T-theoriecertificaat. Dit kan je gewoon leren uit het boek, maar wat wij adviseren is om naar de theorieopleiding te komen. Tijdens deze opleiding wordt je maximaal voorbereid voor het examen en voor de theorie in de praktijk.
De theorieopleidingen worden gegeven in de avond op twee locaties:
Dinsdag          Aalten         19:00 – 21:30 uur
Donderdag     Ede             19:00 – 21:00 uur
Beide locaties zijn goed te bereiken, dus ook uit Kootwijkerbroek. Wil je de cursus volgen? Dan kan je een theoriepas kopen. Als je deze pas laat zien kan je onbeperkt deelnemen aan de theoriecursus voor je tractorrijbewijs. Je maakt tijdens deze cursus proefexamens die uitgebreid worden besproken na afloop.

Praktijk tractorrijbewijs Kootwijkerbroek

Bij Jaap Speelziek is het ook mogelijk om je praktijk te halen. In een gloednieuwe New Holland tractor. Deze tractor is speciaal omgebouwd tot lestractor met aanhangwagen. Wij bereiden je goed voor tot je examen, deze vindt plaats op één van de kantoren van Jaap Speelziek opleidingen in Ede en Aalten.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!