Trekkerrijbewijs Ederveen

Je woont in Ederveen of omgeving en je wilt je trekkerrijbewijs halen? Stop dan met zoeken want dan heeft Jaap Speelziek goed nieuws voor je. Sinds juli 2015 is het verplicht om een trekkerrijbewijs te hebben bij het besturen van een trekker. Dit trekkerrijbewijs kan je halen bij Jaap Speelziek.

Trekkerrijbewijs Ederveen theorie

Wat heb je nodig voor je Trekkerrijbewijs? Allereerst moet je in het bezit zijn van het T-theoriecertificaat. Hierna mag je verder voor je praktijkexamen. Het T-certificaat kan je halen door goed te leren, dit kan je uiteraard thuis doen. Maar wat wij aanraden is om naar de theorieopleiding van Jaap Speelziek te komen. Tijdens deze opleiding word je maximaal voorbereid
De theorieopleidingen worden gegeven in de avond op twee locaties:
Dinsdag          Aalten         19:00 – 21:30 uur
Donderdag     Ede             19:00 – 21:00 uur
Beide locaties zijn goed te bereiken dus ook uit Ederveen. Wil je de cursus volgen? Dan kan je een theoriepas kopen. Als je deze pas laat zien kan je onbeperkt deelnemen aan de theoriecursus voor je trekkerrijbewijs. Je maakt tijdens deze cursus proefexamens die uitgebreid worden besproken na afloop.

Praktijk trekkerrijbewijs Ederveen

Bij Jaap Speelziek is het ook mogelijk om je praktijk te halen. In een gloednieuwe New Holland trekker. Deze trekker is speciaal omgebouwd tot lestrekker met aanhangwagen. Wij bereiden je goed voor tot je examen, deze vindt plaats op één van de kantoren van Jaap Speelziek opleidingen in Ede en Aalten.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!