Sinds 1962

Ben jij die enthousiaste Teamleider die ons team komt versterken?

Heb jij ervaring als leidinggevende en weet jij als geen ander hoe je een afdeling met elkaar verbindt? Dan zijn we op zoek naar jou voor de functie van Teamleider!

Wie zijn wij?

Jaap Speelziek Opleidingen met haar hoofdvestiging in Ede is toonaangevend op het gebied van logistieke, arbo- en veiligheids- en rijopleidingen. Het bedrijf is één van de grootste opleiders van Nederland en beschikt over moderne opleidings- en examenfaciliteiten. Vanuit de vestigingen in Ede, Barneveld en Varsseveld is Jaap Speelziek Opleidingen actief. Het leidt kandidaten op vanuit een zeer breed aanbod aan opleidingen en met een scherpe klantfocus. Onlangs is de leiding over het bedrijf overgenomen door de derde generatie Speelziek. Vol met ambitie en gewapend met veel kennis en expertise in het bestaande team, wil de huidige leiding zowel de diensten als ook de markt verder ontwikkelen om zo een stabiele en toekomstgerichte organisatie neer te zetten.

Wat zoeken we?

Om onze ambitie waar te maken en de doelstellingen te behalen, is er ruimte ontstaan op een mooie centrale positie binnen het bedrijf voor een ervaren leidinggevende die een nieuwe uitdaging zoekt bij een informeel bedrijf. Iemand die de eindverantwoordelijkheid wil dragen voor de operationele zaken binnen de afdeling.

Wat ga je doen?

Als teamleider kom je te werken in een hecht familiebedrijf met een rijke historie die al meer dan 60 jaar teruggaat.
De nadruk in de rol als leidinggevende ligt op het creëren van een efficiënte planning. Het zorgen voor een goede sfeer en een veilige en prettige werkomgeving is hierbij essentieel. Je geeft leiding aan en ondersteunt je collega’s van de back office. Ook geef je leiding aan de instructeurs. Je bent hun eerste aanspreekpunt en voert met hen de functioneringsgesprekken. Door het bewaken van het (financiële) rendement en door het meedenken over de koers van de organisatie heb je ook een belangrijke bijdrage in het meenemen van Jaap Speelziek Opleidingen naar de volgende fase.

Wat vragen we van je?

Als teamleider ben jij echt een schakel van het bedrijf en als sparringpartner van de directeur lever je een belangrijke bijdrage aan het waarmaken van de ambities van de organisatie. Als je zorgt dat de kwaliteit van de opleidingen behoort tot de top van Nederland én dat er ook (financieel) rendement wordt behaald, dan ben je goed op weg. Zijn de medewerkers tevreden en wordt hen een veilige werkomgeving geboden waardoor ze groeien en optimaal kunnen presteren? Dan lig je op koers om de lange termijndoelstellingen te behalen die Jaap Speelziek Opleidingen bepaald heeft in zijn strategisch plan.

Wat breng je mee?

  • Minimaal 5 jaar ervaring als leidinggevende
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare rol
  • Je bent eerlijk en betrouwbaar, goed in communicatie
  • en een echte verbinder.

Wat krijg je er voor terug?

  • Marktconform salaris
  • Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
  • Direct in dienst bij de werkgever
  • Pensioenregeling

Waar moet je zijn?

Stuur een reactie naar PZ@speelziek.nl etc.

Deel deze pagina via
Sinds 1962