Sinds 1962

Vacature: Opleidingsadviseur Code 95 en bedrijfstraingingen

Ben jij commercieel en pragmatisch ingesteld en bied je graag de perfecte oplossing voor onze (nieuwe) klanten? Kom bij ons werken als opleidingsadviseur code 95 en bedrijfstrainingen!

Vacature: Opleidingsadviseur Code 95 en bedrijfstrainingen

Opleidingsadviseur Code95 en bedrijfstrainingen

Mensen enthousiasmeren, de best mogelijke opleiding bieden en uiteindelijk met een glimlach het lokaal of de vrachtwagen laten verlaten! Ben jij die gemakkelijke prater die bedrijven en leerlingen weet te enthousiasmeren voor onze diensten? Als opleidingsadviseur ontzorg je onze klanten volledig met een passend opleidingsaanbod. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van alle (theorie- en praktijk-)opleidingen in het kader van code 95, diverse overige logistieke opleidingen en trainingen en/of projecten waar je hen feilloos over vertelt.

Wat ga je doen?

Je begint de dag met een rondje koffie of thee en eens lekker bijpraten met iedereen. Onze instructeurs en docenten zitten natuurlijk niet de hele dag naast je, dus uiteraard ben jij benieuwd hoe de training gisteren is gegaan! In de dagstart met je collega’s van de planning, hoor je dat zij ook voldoende met je te delen hebben. Je werkt het meest van de dag nauw met hen samen en zij moeten ervoor zorgen dat de door jou ingeschreven leerlingen op het juiste moment hun opleiding volgen.
Vervolgens open je je e-mail om te bekijken welke acties er voor vandaag uitstaan en welke leuke relaties je vandaag belt. Maak jij de deal met het mooie plan dat je uitgestippeld hebt of krijg je een go op die uitgebrachte offerte? Tussendoor sta je ook gasten aan de informatiebalie te woord. Of het nu voor een scooterrijbewijs of een volledig code 95 pakket is, jij draait je hand er niet voor om.

Raak jij gemotiveerd door het goed volbrengen van omvangrijke opleidingsprojecten of van het binnenhalen van een nieuwe klant? Dan krijg je de kans om intern door te groeien en hét aanspreekpunt te worden voor je collega’s e/o onze zakelijke relaties. Met de juiste tools zorg jij er voor dat je collega’s kunnen leunen op jouw kennis, kunde en ervaring. Of groei je door naar sales en pleeg je – naast het onderhouden van relaties zoals je dat al gewend was – ook koude acquisitie, zodat potentiële relaties Jaap Speelziek Opleidingen in het vizier hebben én houden!

Wat neem je mee?

• Je beschikt minimaal over een HBO diploma of hebt HBO werk- en denkniveau;
• Je hebt een commerciële en pragmatische instelling,
weet van aanpakken, bent enthousiast en leergierig;
• Je spreekt de taal van de klant, kunt goed luisteren en de vraag van de klant vertalen naar een passende aanbieding;
• Je bent flexibel ingesteld en in staat om te schakelen op de dag qua werkzaamheden en in te springen bij ad hoc situaties;
• Je bent accuraat en zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken goed verwerkt worden, opleidingsplannen en offertes foutloos de deur uitgaan en de registratie goed verloopt.

Wat krijg je van Jaap Speelziek Opleidingen?

• Een fulltime (40 uur) dienstverband met werkdagen vol afwisseling en uitdaging;
• Locatie (Ede e/o Varsseveld) stemmen we in overleg met jou af;
• Enthousiaste collega’s;
• Opleiding en coaching;
• Doorgroeimogelijkheden en inbreng eigen ideeën;
• Een informele werksfeer met platte organisatiestructuur en korte lijnen;
• Een marktconform salaris met een duidelijk groeiperspectief;
• Een BBQ, een diner en een uitje met het team of met zijn allen, maar in ieder geval iedere vrijdag afsluiten met een borrel!

Direct solliciteren

Weet je het nog niet zeker en heb je wat vragen?

Neem gerust even contact met ons op via 085-4877100 of pz@speelziek.nl. Óf solliciteer direct op
    Deel deze pagina via
    Sinds 1962