Word jij onze nieuwe instructeur ?

Als rijinstructeur voor het aanhangerrijbewijs ben jij verantwoordelijk voor het praktisch en (deels)theoretisch opleiden van kandidaten die bezig zijn met het halen van hun rijbewijs BE. Samen met ons professionele maar vooral ook gezellige team ga jij elke de weg op om onze kandidaten te voorzien van de gedegen rijopleiding die zij zoeken.

Iedere kandidaat is anders en heeft dus ook een andere aanpak nodig maar, dat is wat jouw werk tot een leuke uitdaging maakt; Je begeleidt jouw kandidaten tijdens het zetten van een grote stap naar volwassenheid!

Wat we je vragen en jou bieden

Wat is vereist?

  • WRM certificaat BE (wij kunnen je opleiden)
  • Flexibel inzetbaar
  • Spreekt goed Nederlands

Wat kan jij van ons verwachten?

  • Een salaris passend bij jouw functie
  • 40-urige werkweek
  • Uitzicht op een vast contract

 

Groeipad

Wat zijn de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen?

Binnen Jaap Speelziek Opleidingen zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Als rijinstructeur kunnen we je opleiden om op  alle andere rijbewijscategorieën les te geven. Daar zitten natuurlijk financiële voordelen aan vast en het maakt het werk nóg afwisselender! Kortom: als jij laat zien dat jij jezelf wilt ontwikkelen willen wij je die kans graag geven.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als rijinstructeur zit je voornamelijk in de auto naast je leerlingen. Maar, je kunt ook privé theorieles geven en als een les uitvalt of je niks gepland hebt staan, ga je mee met een collega om van elkaar te leren. Mocht dat niet mogelijk zijn kan je altijd pauze houden of je auto schoonmaken. Op die manier zorg je ervoor dat het werk niet alleen afwisselend is door het verschil in kandidaten maar ook omdat je telkens met iets anders bezig bent.

Zo geef je ook begeleiding op de dag van praktijkexamens, je zet de puntjes op de i om ervoor te zorgen dat kandidaten een zo groot mogelijke slagingskans hebben.

Hebben we je enthousiast gemaakt?

Mooi, solliciteer direct via onderstaande knop en wie weet zien we jou binnenkort in één van onze lesauto's rijden en lever jij een bijdrage aan veilig verkeer in Nederland, tot ziens!

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!