Word jij onze nieuwe instructeur ?

Als rijinstructeur voor het vrachtautorijbewijs ben jij verantwoordelijk voor het praktisch en (deels)theoretisch opleiden van nieuwe, gedegen vrachtwagenchauffeurs die staan de popelen om de Nederlandse weg te betreden. Samen met ons professionele maar vooral ook gezellige team ga jij elke dag aan de slag om onze kandidaten te voorzien van de gedegen rijopleiding die zij zoeken.

Iedere kandidaat is anders en heeft dus ook een andere aanpak nodig maar, dat is wat jouw werk tot een leuke uitdaging maakt; Je begeleidt jouw kandidaten tijdens het zetten van een grote stap binnen/naar hun (nieuwe) carrière

Wat we je vragen en jou bieden

Wat is vereist?

  • WRM certificaat C en/of CE (wij kunnen je opleiden)
  • Flexibel inzetbaar
  • Spreekt goed Nederlands

Wat kan jij van ons verwachten?

  • Een salaris passend bij jouw functie
  • 40-urige werkweek
  • Uitzicht op een vast contract

 

Groeipad

Wat zijn de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen?

Binnen Jaap Speelziek Opleidingen zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Als rijinstructeur kunnen we je opleiden om voor alle andere rijbewijscategorieën les te geven. Daar zitten natuurlijk financiële voordelen aan vast en het maakt het werk nóg afwisselender! Kortom: als jij laat zien dat jij jezelf wilt ontwikkelen willen wij je die kans graag geven.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als vrachtwagenrijinstructeur ben je elke dag druk bezig met het opleiden van nieuwe en veilige vrachtwagenchauffeurs. Je leert ze niet alleen hoe ze een vrachtwagen moeten besturen maar ook hoe ze het voertuig moeten controleren, hoe lang het voertuig mag zijn, hoeveel gewicht ze bij mogen hebben bijvoorbeeld en hoe zij veilig met de vrachtauto deel kunnen nemen aan het verkeer.

Toevallig ben je deze hele dag bezig met het opleiden van kandidaten die hun vrachtwagen + aanhanger willen halen. De kandidaat die je in de ochtend hebt doet aan het einde van de week zijn praktijkexamen dus neem je alles nog eens goed door.

Daarna begin je met een kandidaat die z’n vrachtwagenrijbewijs al heeft maar, die net begint aan zijn vrachtwagen + aanhangerrijbewijs. Met hem neem je eerst de theorie goed door en ga je aan de slag op een besloten terrein om hem te laten wennen aan het manoeuvreren met een aanhanger.

Je sluit de dag af met iemand die midden in zijn rijbewijstraject zit en borduurt voort op hetgeen wat jullie de vorige les hebben gedaan.

 

Hebben we je enthousiast gemaakt?

Mooi, solliciteer direct via onderstaande knop en wie weet zien we jou binnenkort in één van onze lesauto's rijden en lever jij een bijdrage aan veilig verkeer in Nederland, tot ziens!

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!