Word jij onze nieuwe instructeur ?

Als rijinstructeur voor het tractorrijbewijs ben jij verantwoordelijk voor het praktisch en (deels)theoretisch opleiden van kandidaten die bezig zijn met het halen van hun rijbewijs T. Samen met ons professionele maar vooral ook gezellige team ga jij elke dag aan de slag om onze kandidaten te voorzien van de gedegen rijopleiding die zij zoeken.

Iedere kandidaat is anders en heeft dus ook een andere aanpak nodig maar, dat is wat jouw werk tot een leuke uitdaging maakt; Je begeleidt jouw kandidaten tijdens het zetten van een grote stap naar volwassenheid!

Wat we je vragen en jou bieden

Wat is vereist?

  • WRM certificaat T (wij kunnen je opleiden)
  • Flexibel inzetbaar
  • Spreekt goed Nederlands

Wat kan jij van ons verwachten?

  • Een salaris passend bij jouw functie
  • 40-urige werkweek
  • Uitzicht op een vast contract

 

Groeipad

Wat zijn de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen?

Binnen Jaap Speelziek Opleidingen zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Als rijinstructeur kunnen we je opleiden om voor alle andere rijbewijscategorieën les te geven. Daar zitten natuurlijk financiële voordelen aan vast en het maakt het werk nóg afwisselender! Kortom: als jij laat zien dat jij jezelf wilt ontwikkelen willen wij je die kans graag geven.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als tractorrijinstructeur leid je (vaak) jonge kandidaten op die het tractorrijbewijs willen halen om bijvoorbeeld te helpen op het land van hun ouders. Vaak kunnen deze kandidaten al tractor rijden omdat ze al van jongs af aan bezig zijn met het helpen van pa en ma. Ze hebben dus al ervaring met het rijden van het voertuig maar moeten vaak wel leren hoe ze er veilig mee de openbare weg op kunnen.

Dat is wat jij ze leert en zo vul jij jouw werkdagen in.

Hebben we je enthousiast gemaakt?

Mooi, solliciteer direct via onderstaande knop en wie weet zien we jou binnenkort in één van onze lesauto's rijden en lever jij een bijdrage aan veilig verkeer in Nederland, tot ziens!

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!