Vrachtwagenrijbewijs Wageningen

Jij wilt je vrachtwagenrijbewijs halen in Wageningen? Rijschool Jaap Speelziek is de beste keuze om je vrachtwagenrijbewijs snel te halen. Je kunt bij ons starten vanaf 17 jaar, ‘nee’ komt in ons woordenboek niet voor en onze cursisten krijgen persoonlijke aandacht en een persoonlijk lesschema. Als jij je vrachtwagenrijbewijs wilt halen bij Jaap Speelziek Wageningen kun je bij ons direct terecht, we hanteren namelijk geen wachttijden en kunnen strak plannen.

De voordelen van je vrachtwagenrijbewijs bij Jaap Speelziek Wageningen

  • Direct beginnen voor je vrachtwagenrijbewijs, geen wachttijden
  • Start met 17 jaar
  • ‘Nee’ bestaat niet bij Rijschool Jaap Speelziek

Met veel plezier het C en CE- rijbewijs bij Jaap Speelziek gehaald, deskundig, klantvriendelijk en gewoon goed.

Else-Marie uit wekerom

Theorieopleiding vrachtwagenrijbewijs bij Jaap Speelziek Wageningen

Bij Jaap Speelziek kun je je vrachtwagenrijbewijs al binnen vier weken halen. Vanaf 17 jaar kun je starten met je de opleiding voor je vrachtwagenrijbewijs en zowel je theorie- als praktijkexamen kun je bij Jaap Speelziek in de buurt van Wageningen afleggen. Dit is uniek in Nederland en is door een goede samenwerking met het CBR bij Jaap Speelziek mogelijk.

Vrachtwagenrijbewijs Wageningen, de verschillende opleidingstrajecten

Wij bieden diverse opleidingstrajecten voor je vrachtwagenrijbewijs zoals een dag- avond- en zaterdagopleiding. Dagelijks is het bij ons in Ede mogelijk om theorie- en praktijkexamens af te leggen en dat is uniek in Nederland.

Direct starten voor je vrachtwagenrijbewijs?

Wil jij direct starten met de opleiding voor je vrachtwagenrijbewijs? Dat kan bij Jaap Speelziek. Bij ons is er, dankzij onze doorlopende theorieopleidingen, altijd ruimte. Bekijk ons cursusaanbod of meld je meteen aan voor de opleiding rijbewijs C, CE of D.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!