Wij zijn Jaap Speelziek Opleidingen

Werken bij Jaap Speelziek Opleidingen

Werken bij Jaap Speelziek Opleidingen is veelzijdig en uitdagend maar tegelijkertijd hartstikke leuk en gezellig. We zijn een actief familiebedrijf dat zijn taak uitvoert met passie en een glimlach. Kom je bij ons werken dan kom je in een professioneel team waar tijd is voor een praatje en een grapje. We zijn altijd op zoek naar goede, leuke collega's dus hebben we geen functie beschikbaar die bij jou past? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Jezelf ontwikkelen binnen ons bedrijf

Binnen Jaap Speelziek Opleidingen is er alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als je passie hebt voor je vak en laat zien dat jij jezelf wilt ontwikkelen kijken we graag naar wat jouw wensen zijn en hoe we die kunnen invullen. Zo zorgen we ervoor dat jij gehoord wordt en je waarde vergroot! Kwaliteit is voor ons belangrijk en door continu te ontwikkelen zorgen we er samen voor dat we de kwaliteit kunnen leveren die mensen al 35 jaar gewend zijn van ons.

Wie zijn wij en wat doen we?

Jaap Speelziek Opleidingen is al meer dan 35 jaar een begrip in de regio Ede, Barneveld en Varsseveld. We bieden gedegen rijopleidingen en vervolgcursussen voor onder meer de auto, de brommer, de motor, de vrachtwagen en de tractor. Dat doen we met een gastvrije instelling en persoonlijke aandacht voor onze leerlingen. Waarom? Omdat we geloven dat een rijopleiding meer is dan alleen een papiertje halen: het is een belangrijke stap in het proces van volwassen worden.

Henk - Rijinstructeur

Ik vind rijles geven echt geweldig, je leert mensen hoe ze met een voertuig om moeten gaan en hoe zij veilig deel kunnen nemen aan het verkeer. Samen met onze kandidaten leggen we de basis voor veilig verkeer in Nederland!

Erik - Motor rijinstructeur

Motorrijden geeft mij enorm gevoel van vrijheid en plezier. Het is prachtig om dat te kunnen delen met onze kandidaten en ze te leren hoe ze veilig kunnen genieten van hun tweewieler.

Vincent Emmerink

Sinds kort mag ik ook rijles op de motor geven. Het toffe aan rijinstructeur zijn is dat er zoveel mogelijkheden zijn om door te groeien dat je eigenlijk altijd wel bij kan leren;

Banen bij Jaap Speelziek Opleidingen

Zit er geen baan tussen voor jou?

We zijn altijd op zoek naar goede, leuke collega’s dus hebben we geen functie beschikbaar die bij jou past? Stuur ons dan een open sollicitatie, we horen graag van jullie over hoe jullie een bijdrage kunnen leveren aan onze organisatie!

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!