Rij-instructeurs met en zonder ervaring (m/v)

Full- en parttime

Ter uitbreiding van onze organisatie zijn wij voor onze vestigingen op zoek naar enthousiaste full- en parttime rij-instructeurs met en zonder ervaring.

Ben je op het moment werkzaam als chauffeur en twijfel je of je dit nog een tijd kunt volhouden? Zoek je werk met vrijheid en vind je het leuk om aankomend beroepschauffeurs iets te leren? Heb jij MBO denk- en werkniveau en de nodige levenservaring? Dan is werken als T, C, CE of D rij-instructeur misschien wel iets voor jou.

Wat breng je mee?
• Je bent in bezit van rijbewijs C of CE en hebt een aantal jaren ervaring als vrachtwagenchauffeur;
• Je bent in het bezit van WRM bevoegdheid T, C/CE en of D, of bent bereid dit te gaan behalen;
• Ervaring als rij-instructeur is een pré maar niet noodzakelijk. Wij zorgen voor een opleiding;
• Je bent representatief en gemotiveerd;
• Je bent sociaal, communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal;
• Je bent flexibel en bereid om ‘s avonds en op zaterdagen te werken;

Dit bieden wij:
Wij bieden een leuke werkomgeving met goede verdiensten. Als je nog niet in bezit bent van een WRM certificaat om les te mogen geven dan kun je via ons de opleiding voor rij-instructeur volgen. Wij financieren die opleiding voor en je krijgt een goede begeleiding van onze coaches. Je kunt rekenen op de ondersteuning van ons informele dynamisch team van kantoormedewerkers en 40 collega instructeurs.
Wij dragen zorg voor jouw verdere training en nascholing en er zijn doorgroeimogelijkheden naar andere rijbewijscategorieën.

Waar ga je werken?
Speelziek Opleidingen is al ruim 40 jaar een begrip op de Veluwe, wat recenter in de Achterhoek, voor wat betreft theoretische en praktische opleidingen op het gebied van verkeer, veiligheid en logistiek. In verband met de steeds groeiende vraag naar transport- en nascholingsopleidingen zijn wij op zoek naar ambitieuze gemotiveerde medewerkers om ons enthousiaste team te komen versterken. Omze standplaatsen zijn Ede en Varsseveld.
Speelziek Opleidingen wil van elke opleiding een beleving maken, waarin we met onze vakkennis en gedrevenheid de verwachtingen overtreffen in een voor onze klanten warme en welkome omgeving.

Interesse?
Wij willen graag met jou ‘verder op weg’! Wij ontvangen jouw reactie graag via: pz@speelziek.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer informatie?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Jos & Dominique
Personeelszaken & Administratie