WRM opleiding

Wil jij graag rijinstructeur worden? Dat is een verstandige keus! De rijschool branche staat te springen om goed opgeleide rijinstructeurs. Als rijinstructeur heb je ook nog is een leuke en afwisselende baan. Niet één dag is hetzelfde, zo ontmoet je elke dag nieuwe mensen en doe je nieuwe ervaringen op. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Dan is de interne WRM opleiding tot rijinstructeur bij Jaap Speelziek Opleidingen iets voor jou. Wij begeleiden jou op een intensieve wijze naar je diploma: praktijkgericht en met uitgebreide, persoonlijke aandacht. Een garantie voor succes!

Direct inschrijven 

Rij-opleiding met baangarantie

Kies je er voor om rijinstructeur te worden? Dan ben je verzekerd van ontzettend leuk en afwisselend werk. Wil je na het behalen van je basiscertificaat voor de auto, verder gaan met andere categorieën? Je kunt bij Jaap Speelziek Opleidingen ook terecht voor je WRM bevoegdheid voor motor, tractor of vrachtwagen.

De voordelen van een WRM Opleiding bij Jaap Speelziek Opleidingen:

  • Praktijkgerichte opleiding
  • Beste prijs
  • Uitgebreide, persoonlijke aandacht
  • Hoog slagingspercentage
  • Opleidingen in en om Ede, Barneveld en Varsseveld
  • Opleiding is inclusief stageplek
  • Doorstromen naar andere categorieën als vrachtwagen, bus of tractor

“Het is een leuk bedrijf met leuke collega’s die je altijd zo goed mogelijk proberen te helpen.”

Sabino Fernandes-Lopes

Praktische informatie over de WRM opleiding personenauto 

In onze beleving is een praktijkgerichte opleiding het begin van een succesvolle carrière als rijinstructeur. Wij begeleiden je op intensieve wijze naar je diploma: praktijkgericht en met uitgebreide, persoonlijke aandacht.

De opleiding is klassikaal en te volgen in Ede, Barneveld of Varsseveld. De hele opleiding voor personenauto duurt normaliter tussen de 4 en 8 maanden. De opleidingsduur is afhankelijk van de tijd die je zelf in de opleiding kunt en wilt steken. De studiebelasting is ongeveer 15 uur per week.

Voertuigen die gebruikt worden voor de WRM opleiding

Actuele Startdata:

Voor actuele startdata voor de opleiding kun je het beste contact met ons opnemen via 0854877100 of vul het onderstaande formulier in. Dan nemen wij contact met jou.

Inschrijven WRM opleiding

Heb jij je beslissing al gemaakt en wil je graag beginnen aan de opleiding tot rijinstructeur? Schrijf je dan direct in via de onderstaande knop.

Direct inschrijven 

Meer informatie opvragen

 

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!