Sinds 1962

Nascholing (code 95)

Om beroepschauffeur te blijven zijn beroepschauffeurs verplicht om iedere vijf jaar 35 uur nascholing te volgen. Het is verplicht om minimaal 7 uren in praktijktrainingen te volgen. Veel nascholingsopleidingen kun je volgen bij Jaap Speelziek Opleidingen. Dus ook je basiskwalificatie voor code 95!

Nascholingspakketten

Wil je er als werkgever zeker van zijn dat al je chauffeurs tijdig hun nascholingsuren behalen? Schrijf ze dan in voor het Nascholings Vijfjarenplan. Wij zorgen er dan voor dat ze een keuze maken uit de opleidingen en schrijven ze in bij de gekozen cursussen. We herinneren ze tijdig aan hun gewenste aanwezigheid. Via mijn.transportopleider.nl kan je als werkgever de vorderingen en behaalde uren van je chauffeurs inzien. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar! Benieuwd naar wat we allemaal aanbieden? Hieronder zie je alle opleidingen die we aanbieden. Op de pagina’s van die opleidingen vind je de startdata en opleidingslocaties.

Klik hier voor onze cursusagenda

 

Twijfel jij of je verplicht bent om code 95 te halen? Via deze link kan je checken of jij wel of niet code 95 hoeft te halen.

Om je beroepsrijbewijs te behouden volg je een training Nascholing Code95. Twijfel jij of een opleiding bij jou past of over de haalbaarheid van een opleiding? Vraag één van onze medewerkers naar mogelijkheden voor eventuele geschiktheidstesten, individuele lesmogelijkheden en/of examens die verlengd en/of individueel zijn. Wij stellen geen eisen met betrekking tot aanvangsniveau, voor iedereen die een beroepsrijbewijs heeft behaald is een oplossing te vinden.

Wil je je individueel inschrijven voor een van de onderstaande nascholingscursussen? Klik dan op de button “Inschrijven”. Wil je je als groep inschrijven, bel dan even met het telefoonnummer (085 – 48 77 100) dan plannen wij een cursus voor je in.

Vrijwel elke opleiding kan ook door Jaap Speelziek Opleidingen incompany aangeboden worden. Bel ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Deel deze pagina via
Sinds 1962